Σταμάτη: «Είμαστε το φαβορί και θέλουμε να το αποδείξουμε»!

Σταμάτη: «Είμαστε το φαβορί και θέλουμε να το αποδείξουμε»!

Σταμάτη: «Είμαστε το φαβορί και θέλουμε να το αποδείξουμε»!

bet365

Η Εβίνα Σταμάτη μίλησε για την αναμέτρηση με τον Φάρο στον ημιτελικό του Final 4 Γυναικών. Τι είπε η αντίπαλός της, Ζωή Κεχαγιά.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού είπε στην Συνέντευξη Τύπου του Final 4 Κυπέλλου Γυναικών: «Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Γλυφάδας για τη φιλοξενία του ο οποίος και οργανωτικά έχει δείξει και στο παρελθόν ότι έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες για να στηθεί μία τέτοια διοργάνωση και φυσικά να συγχαρώ τις ομάδες τις αθλήτριες και τους προπονητές που προκρίθηκαν σε αυτό το Final 4.

Εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, έχουμε την υποχρέωση να δίνουμε δυναμικό "παρών" σε όλες τις διοργανώσεις και να διεκδικούμε τους τίτλους. Τα νοκ άουτ παιχνίδια για μένα έχουν ιδιαίτερη χροιά και κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο. Εμείς είμαστε το φαβορί και θέλουμε να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικές και θέλουμε και οι αντίπαλοί μας να είναι ανταγωνιστικοί για να προσφέρουμε θέαμα.

Τo Final 4 είναι γιορτή για το μπάσκετ και όπως λέει και κόουτς μας πρέπει να απολαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε και εμείς. Γιατί δεν το απολαύσουμε εμείς δεν θα το απολαύσει όλος ο κόσμος. Υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Από την άλλη, η αρχηγός του Φάρου Κερατσινίου, Ζωή Κεχαγιά, τόνισε: «Καλησπέρα κι από εμένα κι ευχαριστούμε τον Δήμο Γλυφάδας για την φιλοξενία. Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα και θα δώσουμε το 100% σε μια γιορτή ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Θα είναι τα παιχνίδια ισότιμα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιες των δυνατοτήτων μας».

Φάρος Κερατσινίου και Ολυμπιακός παίζουν την Παρασκευή (23/03, 20:00), στο Κλειστό «Μ. Λιούγκας» στην Γλυφάδα. Μετάδοση από το web tv της ΕΡΤ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα