Αγραβάνης: «Ξέρουμε καλά από τελικούς»

Κάτια Πετροπούλου
Αγραβάνης: «Ξέρουμε καλά από τελικούς»

bet365

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μπορεί να μην αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ωστόσο βρίσκεται στην Κρήτη για τον Τελικό Κυπέλλου και μίλησε για το... στοίχημα που έβαλε με τον αδερφό του, Γιάννη.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Νομίζω πως το στοίχημα μπήκε πριν φύγουμε από την Αθήνα, περίπου μία εβδομάδα πριν. Ο καθένας υποστηρίζει την ομάδα του. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Σε τέτοια παιχνίδια η θέληση σε οδηγεί στη νίκη. Όλοι έχουν δουλέψει πολύ, όλοι είναι... πεινασμένοι για τη νίκη. Έχουμε να πάρουμε το τρόπαιο από το 2011. Το θέλουμε πολύ. Όποιος έχει μεγαλύτερη θέληση θα τα καταφέρει».

Στην συνέχεια, υποατήριξε: «Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Να κάνουμε καλό παιχνίδι σε επίθεση και άμυνα. Πρέπει να προσέξουμε την ΑΕΚ, είναι καλή ομάδα. Αν, όμως, είμαστε καλά και αποφασισμένοι, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Η ΑΕΚ είναι ενισχυμένη, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Η ομάδα ξέρει καλά από τελικούς. Θέλουμε να το δείξουμε και σήμερα. Η νίκη με τη Ρεάλ μας έδωσε έξτρα ψυχολογία, αλλά εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Κρίνεται ένας τίτλος, πρέπει να τον πάρουμε».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα