H... δίψα για τίτλο θα φέρει «θρίλερ»!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
H... δίψα για τίτλο θα φέρει «θρίλερ»!

bet365

Ολυμπιακός και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος και ο γερο-Γιοβάισα θεωρεί πως το ματς θα είναι... θρίλερ μέχρι το τέλος.

Ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και ο γερο-Γιοβάισα δεν γίνεται να απέχει από το συγκεκριμένο ματς.

Από την μία έχουμε το φαβορί της αναμέτρησης, τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να πάρει τον τίτλο, αφού αγνοεί τον τίτλο από το 2011, μια νίκη θα είναι ένεση ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Basket League και Euroleague.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από την άλλη έχουμε την... διψασμένη για κούπα ΑΕΚ. με την Ένωση να έχει να παίξει σε τελικό από το 2001, τότε που είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 66-64. Η ομάδα του Σάκοτα έκανε την έκπληξη (όπως τη θεώρησαν οι περισσότεροι) και απέτρεψε το ντέρμπι «αιωνίων σε τελικό, αφού απέκλεισε το σύνολο του Πασκουάλ στον ημιτελικό.

Πλέον έχει μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στους τίτλους μετά από 17 χρόνια.

Ο λάτρης της βότκας θεωρεί πως θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς και καμιά ομάδα δεν θα μπορέσει να φτάσει στον τίτλο εύκολα.

Επειδή είμαι διπλωμάτης δεν θα σας πως ποιος πιστεύω πως θα νικήσει, αλλά θα επιλέξω ένα σημείο που πιστεύω πως θα με δικαιώσει.

Νόμιμο στοίχημα με δυνατότητα Cash-Out*, live streaming* και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μην ξεχνάτε πως η βασίλισσα επικράτησε με 66-62 του Ολυμπιακού για την Basket League , δείχνοντας πως είναι πολύ σκληρή ομάδα.

Έτσι θεωρώ πως το διπλό της ΑΕΚ με +8.5 (2.00) είναι ένα μικρό δωράκι. Και σας προτρέπω να το συνδυάσετε με το UNDER 149.5 στο 1.65. Πολύ δύσκολα θα πάει ψηλά το σκορ σε ένα ματς σαν αυτό που κρίνονται πολλά.

Αυτά από τον γέρο! Καλή τύχη σε όλους. Μακάρι να δούμε ματσάρα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα