Τσαγκρώνης: «Δεν είναι πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας, ένα ματς είναι»

Gazzetta team
Τσαγκρώνης: «Δεν είναι πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας, ένα ματς είναι»

bet365

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τονίζοντας πως έχουμε να κάνουμε με ένα απλό αγώνα και όχι με πόλεμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσαγκρώνης στην συνέντευξη τύπου

«Να σας καλωσορίσω στην Κρήτη και στο πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα. Ελπίζουμε φέτος, γιατί έχουμε ξανακάνει τελικό στο Ηράκλειο και είχαμε πάει καλά σχετικά, με λίγα επεισόδια. Για πρώτη φορά φέτος κάνουμε μια προσπάθεια, να μπορέσουμε να γεμίσουμε το γήπεδο. Η προσπάθεια έγγειται στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και στη συμπαράσταση των υπευθύνων της δημοτικής εκπαίδευσης και μέσης εκπαίδευσης, να φέρουμε οργανωμένα τα παιδιά στο γήπεδο. Καθένα θα έχει και τους επικεφαλής, ώστε να ελέγχουμε την κατάσταση. Μικρά παιδιά είναι, χρειάζονται προστασία. Δεν έρχονται έτσι. Οργανωμένα θα είναι στην κερκίδα. Δεν χρειάζονται επικοί τίτλοι, ένας αγώνας είναι. Δεν είναι πόλεμος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες, την Αστυνομία, τον Δήμαρχο και τα σωματεία. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και ο καλύτερος να είναι νικητής».

Ο Αριστείδης Γολέμης: «Καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στη γιορτή που διοργανώνεται και φέτος στο Ηράκλειο. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα είναι γιορτή. Κάθε χρόνο το ελπίζουμε. Φέτος κάνουμε μια καινούργια προσπάθεια, οι φίλαθλοι θα είναι παιδιά. Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις, δεν βγήκαν προσκλήσεις. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από παιδιά που θα απολαύσουν έναν πολύ καλό αγώνα. Καλωσορίζω και τις δύο ομάδες, εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα