Σφαιρόπουλος: «Σημαντικός ο τίτλος για μας, πιστοί στο πλάνο»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Σημαντικός ο τίτλος για μας, πιστοί στο πλάνο»

bet365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος και ανέφερε πως είναι πολύ σημαντικός αυτός ο τίτλος για την ομάδα του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Στη συνέντευξη τύπου για τον τελικό Κυπέλλου μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας πως ο τίτλος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του, ενώ ζήτησε συγκέντρωση από τους παίκτες του

«Εύχομαι ο τελικός να είναι ένα ωραίο παιχνίδι που θα απολαύσουν όλοι, τόσο τα παιδιά στο γήπεδο όσο και οι τηλεθεατές. Είναι σημαντικός για μας αυτός ο τίτλος, είμαστε συγκεντρωμένοι, σε καλή κατάσταση και περιμένουμε να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας σε άμυνα κι επίθεση και να παλέψουμε για κάθε μπάλα», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερο. Θα δούμε μετά το ματς αν έχει επηρεάσει η ήττα μας στο πρωτάθλημα. Αν σε έχει κερδίσει κάποιος μια φορά, δεν θες να σε κερδίσει και δεύτερη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα