Σάκοτα για Γιαννακόπουλο: «Δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο ένας λογικός άνθρωπος»

Gazzetta team
Σάκοτα για Γιαννακόπουλο: «Δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο ένας λογικός άνθρωπος»

bet365

Ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και ρωτήθηκε για την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξηγώντας ότι «δεν μπορεί να το λέει αυτό για την ΑΕΚ ένας λογικός άνθρωπος»

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Χάβρη – Ρεμς. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Όπως είναι γνωστό από το βράδυ της Κυριακής, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε σχολιάσει στο Instagram ότι «είναι ξεφτίλα να χάνεις από την ΑΕΚ» με τον αρχηγό της ΑΕΚ να τοποθετείται σχετικά με αυτήν την ατάκα.

«Ειλικρινά δεν ασχολήθηκα. Δεν ασχολούμαι με τέτοιες ατάκες. Ο κ. Γιαννακόπουλος ξέρει πολύ καλά τι εστί ΑΕΚ και νομίζω ότι το έκανε για να προκαλέσει κι άλλα αρνητικά σχόλια» δήλωσε ο Ντούσαν Σάκοτα σε συνέντευξή του στον Sport Fm και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι ήθελε να προκαλέσει μια αντίδραση και να προκαλέσει λίγο και την ΑΕΚ. Όμως δεν μπορεί να πει ένα τέτοιο πράγμα για την ΑΕΚ ένας λογικός άνθρωπος. Πόσω μάλλον όταν είναι στο χώρο του μπάσκετ και ξέρει τι έχει προσφέρει αυτή η ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα