Ουίλτζερ: «Έστειλα στον πατέρα μου φωτογραφία με το λάβαρο του Γκάλη!» (pic)

Ουίλτζερ: «Έστειλα στον πατέρα μου φωτογραφία με το λάβαρο του Γκάλη!» (pic)

bet365

Ο Κάιλ Ουίλτζερ βρέθηκε στο «Αλεξάνδρειο», γήπεδο στο οποίο γνώριζε την αποθέωση ο πατέρας του.

Ο Αμερικανοκαναδός φόργουορντ δεν μπήκε στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού αφού ακόμη δεν έχει καν προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά το πρόγραμμα τα έφερε έτσι που ακολούθησε την ομάδα σε δύο ταξίδια.

Μέσα σε τρεις μέρες ο Κάιλ Ουίλτζερ βρέθηκε σε Βαρκελώνη και Θεσσαλονίκη, σε Palau και Αλεξάνδρειο αντίστοιχα. Στα συγκεκριμένα γήπεδα ο πατέρας του Γκρεγκ υπήρξε πολλές φορές πρωταγωνιστής και οι οπαδοί του Άρη και της Μπαρτσελόνα τον αποθέωναν. Μάλιστα ο Παναγιώτης Γιαννάκης, σημερινός προπονητής του Άρη υπήρξε συμπαίκτης του πατέρα του στις ένδοξες εποχές της ομάδας.

Ο ίδιος πάντως έζησε έντονα τον ημιτελικό Κυπέλλου και με το που ολοκληρώθηκε μπήκε στο παρκέ α πανηγυρίσει και να συγχαρεί τους συμπαίκτες του.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ είπε ότι «Ο πατέρας μου είχε πει πως οι οπαδοί είναι τρελοί, η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική σε όλο το παιχνίδι. Είναι πολύ όμορφο πως βρίσκομαι εδώ και μπορώ να βλέπω το παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο. Είμαι έκπληκτος που τόσος κόσμος θυμάται τον πατέρα μου, έχουν περάσει 30 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως είχαν μία πραγματικά καλή ομάδα», ενώ για το αν επικοινώνησε μαζί του, τόνισε: «Του έστειλα μία φωτογραφία με το λάβαρο του Νίκου Γκάλη. Έπαιξαν μαζί, ήταν φοβερός και έπρεπε να το κάνω. Του έστειλα και ένα βίντεο με τον κόσμο στην αρχή της αναμέτρησης. Ενθουσιάστηκε».

Όσο για το ματς; «Ήταν τρομερό. Ο κόσμος είναι τρελαμένος. Εγώ προσπαθώ να γνωριστώ ακόμα με τους συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα