Αγραβάνης: «Βάλαμε 56 πόντους, αλλά να κοιτάμε και ότι δεχτήκαμε 49»

Αγραβάνης: «Βάλαμε 56 πόντους, αλλά να κοιτάμε και ότι δεχτήκαμε 49»

bet365

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αναφέρθηκε στην πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Άρη, στον τελικό με την ΑΕΚ και στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου και ο Δημήτρης Αγραβάνης μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη εξήγησε τα στοιχεία που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ:

Για το παιχνίδι: «Ο Άρης παρουσιάστηκε πιο δυνατός στην άμυνα, πήγε σε περισσότερες επαφές, οι διαιτητές το επέστρεψαν και στο τέλος κέρδισε ο πιο σκληρός. Ο Στρέλνιεκς μας βοήθησε πολύ με τα μεγάλα σουτ, ο Ρόμπερτς επίσης, γενικά όλα τα παιδιά βοήθησαν αρκετά γιατί δεν μετράει το σκορ αλλά η πρόκριση».

Για το αν το παιχνίδι κρίθηκε στην ευστοχία στα τρίποντα στην τελευταία περίοδο: «Το παιχνίδι δεν κρίθηκε στα τρίποντα, αλλά στην άμυνά μας γιατί ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο, δεν μπορούσαμε να βάλουμε καλάθια αλλά δεν δεχόμασταν και καλάθια στην άμυνα κι έτσι η διαφορά έμενε σταθερά υπέρ μας. Σίγουρα βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ αλλά δείξαμε ότι ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του».

Για το ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου: «Είναι τεράστια ευκαιρία για μας, θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε μέχρι τον τελικό».

Για την αμυντική ικανότητα και τη φτωχή παραγωγικότητα στην επίθεση: «Πρέπει να κοιτάξουμε τόσο τους 49 πόντους που δεχθήκαμε στην άμυνα αλλά και τους 56 που βάλαμε στην επίθεση. Η άμυνά μας ήταν καταπληκτική, αν δεις μάλιστα ότι ο Άρης σκόραρε περισσότερο από τα επιθετικά ριμπάουντ, οπότε στο πέντε εναντίον πέντε δεν έβρισκε καλάθια. Πρέπει όμως να προβληματιστούμε για την επίθεσή μας γιατί δεν επιτρέπεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να βάζεις λίγο πάνω από τους 50 πόντους. Πρέπει να μας προβληματίσει για τη συνέχεια».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα παιχνίδι Euroleague. Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε μεγάλο κίνητρο για ότι έγινε στο πρωτάθλημα αλλά έχουμε 4-5 ημέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και για να είμαστε 100% έτοιμοι».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα