Εξαντλήθηκαν τα φθηνά εισιτήρια του ημιτελικού ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Εξαντλήθηκαν τα φθηνά εισιτήρια του ημιτελικού ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

bet365

Η ΑΕΚ ενημέρωσε για την εξάντληση των εισιτηρίων αξίας 5 ευρώ ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ αναφέρει, «Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ, η «Βασίλισσα» διεκδικεί αύριο (Κυριακή, 05/11, 16:00) την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΠΑΟ, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι η κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων είναι έντονη αυτή την ώρα. Τα εισιτήρια των 5 ευρώ εξαντλήθηκαν. Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν πλέον των 10, 15, 20 και 50 ευρώ, είτε διαδικτυακά (buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html), είτε από τα εκδοτήρια στον σταθμό «Ειρήνη» τα οποία ανοίγουν αύριο (Κυριακή), στις 10:00, ενώ στις 12:00 θα διατίθενται και από το εκδοτήριο P5 του Κλειστού του ΟΑΚΑ. Βεβαίως, μέχρι τις 17:00 σήμερα εισιτήρια διατίθενται κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Σουάρεζ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Είναι αναγκαίο, οι φίλες και οι φίλοι της ΑΕΚ να προμηθευτούν έγκαιρα εισιτήριο, προκειμένου να μη δημιουργηθεί συνωστισμός της τελευταίας στιγμής με συνέπεια και να ταλαιπωρηθεί, και να μην εισέλθει έγκαιρα στο γήπεδο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα