Ο Νάναλι έσωσε την παρτίδα για την Αρμάνι!

Ο Νάναλι έσωσε την παρτίδα για την Αρμάνι!

Gazzetta team
Ο Νάναλι έσωσε την παρτίδα για την Αρμάνι!

bet365

Με τον Τζέιμς Νάναλι να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, η Αρμάνι Μιλάνο «απέδρασε» από την«PalaDelMauro» και με τη νίκη της κόντρα στην Αβελίνο (86-80) έφερε τη σειρά στα ίσια (2-2).

Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι «έπαιζε» την ύπαρξή της στα playoffs αφού με ήττα θα... αποχαιρετούσε τη συνέχεια του πρωταθλήματος και δεν θα μπορούσε να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πριν από έναν χρόνο.

Όμως ο Τζέιμς Νάναλι είχε... αντίθετη άποψη και με 28 πόντους (6/10 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4/4 βολές) κράτησε την Αρμάνι «ζωντανή» στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Κουζμίνσκας τον ακολούθησε σε απόδοση έχοντας 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ άλλους 15 πόντους πρόσθεσε ο Κέρτις Τζέρελς. Για την Αβελίνο, δεν στάθηκε αρκετή η φοβερή εμφάνιση του Ντεμόντε Χάρπερ, ο οποίος είχε 29 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 31-43, 55-64, 80-86

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα