Οψιόν για ΝΒΑ στο συμβόλαιο του Γκουντάιτις

Οψιόν για ΝΒΑ στο συμβόλαιο του Γκουντάιτις

Κάτια Πετροπούλου
Οψιόν για ΝΒΑ στο συμβόλαιο του Γκουντάιτις

bet365

Λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου του Αρτούρας Γκουντάιτις με την Αρμάνι ήρθαν στο «φως».

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Αρμάνι Μιλάνο «έδεσε» τον Αρτούρας Γκουντάιτις μέχρι το 2021, ωστόσο τού αφήνει και την ελευθερία του να κυνηγήσει το όνειρό του στο ΝΒΑ, αν αυτός το επιθυμεί.

Όπως υποστηρίζει η ιταλική «Gazzetta dello Sport», στο συμβόλαιο του Λιθουανού σέντερ υπάρχουν οψιόν για την κορυφαία λίγκα του πλανήτη, μία το καλοκαίρι του 2019 και μία του 2020. Ο σύλλογος του ΝΒΑ που θα αποφασίσει να τον εντάξει στο δυναμικό του, θα πρέπει να καταβάλλει στους Ιταλούς $650.000.

Υπενθυμίζεται πως οι Καβαλίερς έχουν τα δικαιώματα του Γκουντάιτις και άνθρωποι τους θα βρεθούν σε λίγες ημέρες στο Μιλάνο για να τον δουν, ενώ το προσεχές καλοκαίρι ο παίκτης αναμένεται να βρεθεί στο Κλίβελαντ, για να κάνει προπονήσεις με την ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα