Μυθικό φινάλε στο Μιλάνο και «διπλό» η Αβελίνο! (vid)

Gazzetta team
Μυθικό φινάλε στο Μιλάνο και «διπλό» η Αβελίνο! (vid)

bet365

Ο Αριέλ Φιλόι πήρε τη μπουκιά του Κέρτις Τζέρελς από το... στόμα αφού με τρίποντο στην εκπνοή έφερε το ματς στα ίσια και έβαλε της βάσεις για τη νίκη της Αβελίνο επί της Αρμάνι στην δεύτερη παράταση με 94-92!

Ο Αμερικανός γκαρντ με τρίποντο «μαχαιριά» στο 01:10'' πριν από το τέλος έδωσε προβάδισμα με 86-83 στην παράταση και όλα έδειχναν ότι η Αρμάνι Μιλάνο θα έφτανε στην τελική επικράτηση!

Μάλιστα βιάστηκε να... πανηγυρίσει αλλά ο Αριέλ Φιλόι φρόντισε να τον «τιμωρήσει»! Με έξυπνο τρόπο άφησε τη μπάλα να σκάσει μία φορά από τη μακρινή πάσα που δέχτηκε προκειμένου να μην κυλήσει ο χρόνος και με τρίποντο από τη γωνία έστειλε το ματς στην παράταση (86-86).

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Στο έξτρα πεντάλεπτο η Αβελίνο κατάφερε να κερδίσει τους γηπεδούχους με 94-92 και τον Φιλόι να σταματάει στους 21 πόντους με 5/9 δίποντα και 3/8 τρίποντα,. Άλλους 21 πόντους πέτυχε πέτυχε ο Ριτς Τζάκσον, ενώ από 16 πόντους είχαν οι Ουέλς και Ν'Ντιαγιέ.

Για την Αρμάνι Μιλάνο ο Κέρτις Τζέρελς σημείωσε 23 πόντους με 6/12 τρίποντα, ενώ άλλους 18 πόντους, 6 ριπάουντ και 4 ασίστ είχε ο Τζόρνταν Θίοντορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα