Χάκετ: «Οι παίκτες είμαστε σε άβολη θέση και δεν είναι δικό μας λάθος»

Κάτια Πετροπούλου
Χάκετ: «Οι παίκτες είμαστε σε άβολη θέση και δεν είναι δικό μας λάθος»

bet365

Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε για την κλήση του στην εθνική Ιταλίας για τα «παράθυρα» των προκριματικών και τόνισε πως επικρατεί ένα χάος.

Το όνομα του Ντάνιελ Χάκετ βρίσκεται στην προεπιλογή της εθνικής Ιταλίας για τα «παράθυρα» των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, αλλά ο ίδιος ακόμα δεν ξέρει αν θα αγωνιστεί με το εθνόσημο ή όχι.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σχολίασε στο «sportando»: «Διάβασα για το ότι με κάλεσαν στην εθνική ομάδα. Για προφανείς λόγους, και για τους οποίους προτιμώ να μην μιλήσω, εμείς, σαν παίκτες της Euroleague, είμαστε σε άβολη θέση. Και δεν είναι λάθος μας αυτό. Είμαι σε επαφή με τον προπονητή μας, τον Σακέτι, και θα καλέσω τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι. Θα μιλήσουμε όλοι μαζί, όπως θα μιλήσω και με την Μπάμπεργκ, για να βρούμε την καλύτερη λύση. Έχουμε παιχνίδια στην Euroelague κατά την διάρκεια των αγώνων της εθνικής. Είναι ένα χάος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα