Ζήσης: «Μια από τις σπουδαιότερες στιγμές για έναν αθλητή»! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ζήσης: «Μια από τις σπουδαιότερες στιγμές για έναν αθλητή»! (pic)

bet365

O Νίκος Ζήσης ευχαρίστησε την Μπάμπεργκ για την απόσυρση της φανέλας με το νούμερο 6, κάνοντας λόγο για μια από τις σπουδαιότερες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας αθλητής.

Η Μπάμπεργκ τίμησε τον Νίκο Ζήση με την ύψιστη τιμή που μπορεί να αποδοθεί σε έναν αθλητή, αποσύροντας τη φανέλα με το νούμερο 6 του Έλληνα γκαρντ μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους της που βρέθηκαν στην Brose Arena.

Ο Ζήσης αγωνίστηκε στη γερμανική ομάδα την περίοδο 2015-19, κατακτώντας δυο πρωταθλήματα (2016, '17), δυο κύπελλα (2017, '19) και το BBL Champions Cup (2015).

«Ευχαριστώ Μπάμπεργκ και Freak City για μια από τις σπουδαιότερες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας αθλητής, την απόσυρση της φανέλας με το νούμερο 6 για πάντα στην οροφή της Brose Arena. Εγώ και η οικογένεια μου ζήσαμε πανέμορφες και πολύ συγκινητικές στιγμές χθες βράδυ, νιώθοντας πολύ έντονα το χειροκρότημα και τη ζεστασιά όλου του κόσμου που ήταν παρών! Αυτή η προσωπική αναγνώριση αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους τα τέσσερα χρόνια μου στο Μπάμπεργκ...» ήταν το μήνυμα του στα social media.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Brose bamberg και freakcity για μια από τις σπουδαιότερες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας αθλητής, την απόσυρση της φανέλας με το για πάντα στην οροφή της Brose Arena . Εγώ και η οικογένεια μου ζήσαμε πανέμορφες και πολύ συγκινητικές στιγμές χθες βράδυ , νιώθοντας πολύ έντονα το χειροκρότημα και τη ζεστασιά όλου του κόσμου που ήταν παρών Αυτή η προσωπική αναγνώριση αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους τα 4 μου χρόνια στο Μπαμπεργκ.. #6 A huge THANK YOU BroseBamberg and freakcity for one of the greatest moments an athlete can ever experience, my jersey will always be hanging in the rafters of Brose Arena. This can only make me feel an incredible honor that words can’t describe. Me and my family lived beautiful and very emotional moments last night, feeling the energy and warm welcome of Freakcity! This personal acknowledgement respesents a lot of people that I’ve been working with the last 4 years...#6

A post shared by Nikos Zisis (@nikos.zisis6) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τελευταία Νέα