Το 25% της Βιλερμπάν πέρασε στην ποδοσφαιρική Λυών (pics)

Gazzetta team
Το 25% της Βιλερμπάν πέρασε στην ποδοσφαιρική Λυών (pics)

bet365

Τόνι Πάρκερ και Ζαν Μισέλ Ολάς ανακοίνωσαν την επίσημη συνεργασία των ομάδων τους με κοινή Συνέντευξη Τύπου.

Περού - Βραζιλία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 220+ ειδικά! (21+)

Βιλερμπάν και Λυών είναι πλέον... ένα!

Το Σάββατο (22/06) επισημοποιήθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, με στόχο την ανάπτυξη των ομάδων και της πόλης, ενώ στόχος της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι να οφεληθεί από την δημοφιλία του πρώην πια ΝΒΑer σε ΗΠΑ και Κίνα.

Στην Λυών πέρασε το 25% των μετοχών της Βιλερμπάν, αξίας $3.4 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και το 10% της γυναικείας ομάδας μπάσκετ.

Ο Τόνι Πάρκερ είπε: «Είμαι χαρούμενος για την συνεργασία με τη Λυών. Είναι μια ιστορική ημέρα για το σύλλογο κι αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!».

Ο τεχνικός διευθυντής, Νικολά Μπατούμ, πρόσθεσε: «Έχουμε μια εξαιρετική σεζόν, η οποία ελπίζουμε να τελειώσει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτή η συνεργασία μας επιτρέπει να πετύχουμε μελλοντικούς στόχους, να μείνουν στο τοπ επίπεδο και οι δύο ομάδες και να έχουμε μια καλή εικόνα στην Euroleague».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα