Βουγιούκας: «Αν θες το κάτι παραπάνω στην Euroleague, πρέπει να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια»

Gazzetta team
Βουγιούκας: «Αν θες το κάτι παραπάνω στην Euroleague, πρέπει να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια»
Για την αναμέτρηση με την Βαλένθια (31/01, 21:30) και αν το παιχνίδι αυτό είναι «κλειδί» για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μίλησε ο Ίαν Βουγιούκας.

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» είπε κατά την αναχώρηση της ομάδας: «Η Βαλένθια είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στην έδρα της όπου παίζει το καλύτερό της μπάσκετ. Εμείς, από την πλευρά μας θα πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης αν θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για τη νίκη».

Σχετικά με το τι θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην αυριανή αναμέτρηση, είπε: «Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Η Βαλένθια τρέχει πολύ καλά και γρήγορα το γήπεδο, ιδιαίτερα στην έδρα της. Πάει τα παιχνίδια σε υψηλό τέμπο. Θα πρέπει να έχουμε σωστές προσαρμογές, ώστε να τους σταματήσουμε αμυντικά».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θεωρεί ως «κλειδί» τον αγώνα με την ισπανική ομάδα, σχολίασε ότι: «Κάθε ματς από εδώ και στο εξής είναι “κλειδί” για τη συνέχεια. Αν θες να πετύχεις το κάτι παραπάνω στην Euroleague, θα πρέπει να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια».