Μπαρτζώκας: «Κοιτάζουμε για γκαρντ, ευχαριστούμε τον Προμηθέα για τον Έλις»

Μπαρτζώκας: «Κοιτάζουμε για γκαρντ, ευχαριστούμε τον Προμηθέα για τον Έλις»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Κοιτάζουμε για γκαρντ, ευχαριστούμε τον Προμηθέα για τον Έλις»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον Οκτάβιους Έλις, τόνισε πως ο Ολυμπιακός ψάχνει την αγορά για γκαρντ, ενώ στάθηκε και στο ματς με τη Μπασκόνια (30/1, 21:00).

Αναλυτικα τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει το ματς με τη Μπασκόνια (30/1, 21:00).

«Ελπίζω να δούμε κάτι καλύτερο από αυτό που παρουσιάσαμε με την Ζενίτ. Η Μπασκόνια είναι πάνω κάτω στην ίδια θέση με εμάς. Έχει μεγάλη ποιότητα αλλά και πολλά σκαμπανεβάσματα. Δεν έχει τόσο καλή χημεία, αλλά πρέπει να παίξεις καλά αν θέλεις να την κερδίσεις»

Για τον Κρίστον: «Όταν προσθέτεις έναν παίκτη, είναι λίγο δύσκολο να προβλέψεις τι θα κάνει. Είναι μία κομβική θέση, χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Είναι καλός. Έχουμε και εμείς νέο παίκτη, πρέπει να δούμε πως θα ενταχθούν στις ομάδες και στο ματς».

Για την απόκτηση του Οκτάβιους Έλις: «Έπαιζε στην Ελλάδα, ξέρει τι είναι ο Ολυμπιακός, έχει κίνητρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Προμηθέα και να πούμε ένα "συγνώμη" που τον πήραμε. Χάρηκα που κέρδισαν χθες, γιατί τους δυσκολέψαμε. Είμαι αισιόδοξος, ήταν μία κίνηση που είχε το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Είναι διαφορετικό το Eurocup από την Euroleague, χρειάζεται δουλειά».

Για το «μηδέν» των τεσσάρων Αμερικανών στο ματς με την Ζενίτ: «Το χειρότερο είναι ότι δεν συμμετείχαν σε κάποιους τομείς που είχαμε δώσει έμφαση. Μπορείς να μην σκοράρεις αλλά να κάνεις άλλα χίλια πράγματα. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να βγάλει την χρονιά με 4-5 παίκτες. Εμείς δουλέψαμε μαζί τους για να μας βοηθήσουν. Με την Μπάγερν μας βοήθησαν και κερδίσαμε με 20 πόντους».

Για το ενδεχόμενο νέας μεταγραφικής κίνησης: «Είμαστε στην αγορά για να κοιτάξουμε και για γκαρντ. Αν είναι μία περίπτωση σαν του Έλις, θα προχωρήσουμε. Δεν θα κάνουμε κίνηση για να την κάνουμε. Η Euroleague φτιάχνει καριέρες. Εμείς είμαστε εδώ για να λύσουμε θέματα κινήτρου. Αν μία ομάδα δεν πάει καλά, τότε ο παίκτης μπορεί να παίξει για τα νούμερά του. Αυτό συμβαίνει σε όλους, αλλά είναι και στο χέρι μας να μην συμβεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.