Κόστιτς: «Τα τρίποντα στο τέταρτο δεκάλεπτο μάς... σκότωσαν»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κόστιτς: «Τα τρίποντα στο τέταρτο δεκάλεπτο μάς... σκότωσαν»
Ο προπονητής της Μπάγερν δεν είχε πολλά να πει για την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό.

Ο Όλιβερ Κόστιτς ανέφερε μετά τη λήξη του παιχνιδιού πως, «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Έκαναν ένα καταπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο με εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα και αυτό ήταν το τέλος. Άνοιξε η διαφορά και ήταν ξεκάθαρο ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για περίπου 35’, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και καλοί αμυντικά, βρήκαμε λύσεις και τα τελευταία 5-6 λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωση και δεν μπορούσαμε να νικήσουμε στο παιχνίδι».

Για τις διαφορές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Γερμανία: «Υπάρχουν διαφορές στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο όλου του αγώνα ως το 37’ μέχρι τα τελευταία δύο λεπτά που γυρίσαμε το παιχνίδι. Με καλό σουτ, ριμπάουντ και έπαιξαν με τον δικό τους τρόπο και πήραν τη νίκη».

Για τα μεγάλα σερί που δέχθηκε η Μπάγερν τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και στο ΣΕΦ και τι μπορεί να κάνει για να το αλλάξει αυτό: «Έχετε δίκιο. Η δύναμη της ομάδας είναι πως ποτέ δεν παραδινόμαστε. Είχαμε κάποια προβλήματα που αφορούν τη φυσική κατάσταση των παικτών, είχαμε δύο παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Μπρέι ήταν εκτός για έξι μήνες, ο Λο μια εβδομάδα δεν μπορούσε να προπονηθεί. Χάσαμε σε ενέργεια, κουραστήκαμε και γι’ αυτό ο Ολυμπιακός νίκησε. Θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση, γιατί είναι βασικό για την Euroleague».