«Στέκονται στο ΝΒΑ ο ΠΑΟ, η Μπάρτσα και η Εφές!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
«Στέκονται στο ΝΒΑ ο ΠΑΟ, η Μπάρτσα και η Εφές!» (gTV)
Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ της Μπάγερν Μονάχου, Γκρεγκ Μονρό, μιλάει στην Euroleague Greece για την παρθενική του σεζόν στην Ευρώπη, εκφράζεται με κολακευτικά λόγια για τον Γιώργο Παπαγιάννη και τη δουλειά του Ρικ Πιτίνο και δηλώνει σίγουρος ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μπακς.

Το όνομά του είναι οικείο στους Έλληνες φιλάθλους, λόγω της κοινής θητείας του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για 2,5 χρόνια στο Μιλγουόκι! Η απόφασή του να αφήσει το ΝΒΑ μετά από 9 χρόνια και το περασμένο καλοκαίρι να μετακομίσει στην Ευρώπη και το Μόναχο, εξέπληξε πολλούς! Παρ' όλα αυτά, η προσθήκη του στο ρόστερ της Μπάγερν δεν έχει συνδυαστεί με τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, καθώς μετά από 19 αγώνες, οι Βαυαροί βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο πρώην παίκτης των Πίστονς, Μπακς, Σανς, Σέλτικς, Ράπτορς και Σίξερς, δεν έχει βγάλει και μάτια με την απόδοσή του (μ.ο. 12,7π., 6,4ρ., 2,4ασ. & 1,3κλ. με 52,4% διπ.)

Ο λόγος για τον Γκρεγκ Μονρό, που στα αποδυτήρια των «ελαφιών» ήταν γνωστός και ως "Moose" και αν μη τι άλλο αποτελεί τον πόλο έλξης της ομάδας από την Βαυαρία. Η Euroleague Greece τον συνάντησε στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της γερμανικής ομάδας και ο πρώην παίκτης των Hoyas (Τζορτζτάουν), μίλησε για τη νέα του εμπειρία, τις διαφορές του ΝΒΑ με την Euroleague, τις ευρωπαϊκές ομάδες που μπορούν να παίζουν όπως είναι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ενώ δήλωσε σίγουρος για την παραμονή του "Greek Freak" στο Μιλγουόκι με το max contract των 247 εκατομμυρίων δολαρίων για 5 χρόνια. Αυτά και άλλα πολλά στο video που ακολουθεί:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.