Βεζένκοφ: «Σε άλλη πραγματικότητα όποιος δεν έχει καταλάβει ότι στένεψαν τα περιθώρια»

Ο Σάσα Βεζένκοφ άφησε στο παρελθόν όσα έχουν γίνει και έδωσε το σύνθημα νίκης για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.

Βεζένκοφ: «Σε άλλη πραγματικότητα όποιος δεν έχει καταλάβει ότι στένεψαν τα περιθώρια»

Ο Βεζένκοφ μίλησε στην media day του Ολυμπιακού για το επερχόμενο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, τόνισε ότι πρέπει να μείνουν στο παρελθόν όσα έχουν γίνει και σημασία έχει μόνο η νίκη στο αυριανό (17/01, 20:30) παιχνίδι.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο παίκτης του Ολυμπιακού σχολίασε:

«Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει ζει σε μία άλλη πραγματικότητα. Πρέπει να ακολουθήσουμε και αυτό που έχει πει και ο κόουτς. Να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα, είδαμε τα λάθη μας στον αγώνα με την Άλμπα και αύριο πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ώστε να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα».

Και συνέχισε:

«Η Μπάγερν είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα, τελείως διαφορετική από την Άλμπα. Είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες, που ξέρει που να χτυπήσει και όπως είδαμε και χθες μπορεί να βάζει και πολλά τρίποντα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε την ενέργεια, να έχουμε περισσότερο πάθος και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Στο Μόναχο είχαμε κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι για παραπάνω από 30 λεπτά, χάσαμε την συγκέντρωση μας στο τέλος, γιατί παίξανε πιο σκληρά από εμάς. Είναι μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ σκληρά, μια αθλητική ομάδα, που μπορεί να μην πηδάει, αλλά είναι πολύ δυνατή. Πρέπει να ματσάρουμε αυτή την ενέργεια και να δείξουμε πόσο το θέλουμε, γιατί το θέλουμε πιο πολύ και πρέπει να κερδίσουμε».

Κλείνοντας, ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ σχολίασε:

«Το τι έγινε το καλοκαίρι και τι έγινε μετά έχουν ειπωθεί άπειρες φορές, δεν έχει νόημα να γυρνάμε στο παρελθόν. Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Πρέπει να κερδίσουμε, η ψυχολογία φτιάχνεται με τις νίκες, κακά τα ψέμματα, οπότε σταδιακά να αφομιώσουμε την νοοτροπία του προπονητή και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».