Κόστιτς: «Ο Παναθηναϊκός πήρε 19 επιθετικά ριμπάουντ, πως να κερδίσουμε;»

Gazzetta team
Κόστιτς: «Ο Παναθηναϊκός πήρε 19 επιθετικά ριμπάουντ, πως να κερδίσουμε;»
Ο Όλιβερ Κόστιτς στάθηκε στα 19 επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπάγερν, τα οποία έκαναν τη διαφορά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν στη συνέντευξη Τύπου

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη του και για την 4η περίοδο. Εκεί έγινε η διαφορά. Δεν είναι σωστή η διαφορά. Αυτό που θέλω να πω πως στα περισσότερα λεπτά δεν είχαμε αυτή τη διαφορά. Πρέπει να αναλύσουμε τι συνέβη στα τελευταία λεπτά και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Έτσι θα πάρουμε περισσότερες νίκες.

Θα σταθώ στα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός πηρε 19 επιθετικά ριμπάουντ. Από δεύτερες επιθέσεις βρήκε 22 πόντους. Δεν μπορείς να κερδίσεις σε αυτό το επίπεδο με αυτά τα νούμερα. Το δεύτερο πρόβλημα ήταν το πώς δεν προστατεύσαμε τη ρακέτα μας και το παιχνίδι στο post. Αυτά πρέπει να δουλέψουμε, για να βελτιωθούμε και στη συνέχεια να πάρουμε νίκες.

Σημαντικό που επιστρέψαμε μετά το κακό ξεκίνημα στον αγώνα. Στη 2η και στην 3η περίοδο βρήκαμε αυτό που θέλουμε. Όμως, το θέλουμε για πιο πολύ. Κάναμε ένα βήμα προς τα μπροστά, κοιτώντας το παιχνίδι από αυτή την οπτική γωνία. Είχαμε μικρό ratation και μερικές απουσίες, όμως όλοι πρέπει να προσπαθήσουν, για να παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για τον Μπρέι και το ντεμπούτο του τόνισε στο τέλος: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έπαιξε πάνω από τα όρια. Ήρθε από έναν τραυματισμό, είχε καιρό να παίξει μπάσκετ. Προσέγγισε σωστά το παιχνίδι και έπαιξε σωστά. Ήταν απίστευτο, αν σκεφτούμε πως ήταν το πρώτο του ματς έπειτα από καιρό. Είναι ένα καλό σημάδι για όλους. Θα μας βοηθήσει στο υπόλοιπο της σεζόν».