Νέο σώμα για την επίλυση διαφορών των προπονητών με τις ομάδες

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Νέο σώμα για την επίλυση διαφορών των προπονητών με τις ομάδες
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε συνάντηση με ανθρώπους της Euroleague και συζήτησαν προτάσεις που θα βελτιώσουν το προϊόν.

Η Ενωση Προπονητών Euroleague συναντήθηκε με αξιωματούχους της διοργανώτριας Αρχής με σκοπό να παραθέσουν απόψεις σχετικές με το παιχνίδι.

Μάλιστα δημιουργήθηκε μία νέα επιτροπή η οποία θα έχει σκοπό την επίλυση θεμάτων που δημιουργούνται μεταξύ προπονητών και ομάδων.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εκπροσώπησε τους προπονητές και ένα από τα θέματα τα οποία συζήτησαν ήταν οι απολύσεις και ο τρόπος εξόφλησης από την πλευρά της διοίκησης.

Επίσης σχολιάστηκαν κι άλλα θέματα που θα βελτιώσουν το μπάσκετ.

Ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε πως, «στην Ένωση μας έχουμε αποφασίσει να κάνουμε οτιδήποτε για να βελτιώσουμε το μπάσκετ και να προετοιμάσουμε το έδαφος για τις επόμενες γενιές προπονητών. Μέρος των υποχρεώσεών μας είναι να συζητάμε με τους διοργανωτές. Να μας ακούν και να τους ακούμε. Παρά τις αλλαγές ο ρόλος του προπονητή είναι πολύ σημαντικός εντός κι εκτός παρκέ για αυτό και έχουμε καταλάβει τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις μας,

Έχουμε δικαιώματα τα οποία πρέπει να προστατέψουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.