Παναθηναϊκός: Δεν θέλει... παρέα στην 6η θέση, αποκαλυπτήρια Ράουτινς!

Παναθηναϊκός: Δεν θέλει... παρέα στην 6η θέση, αποκαλυπτήρια Ράουτινς!

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός: Δεν θέλει... παρέα στην 6η θέση, αποκαλυπτήρια Ράουτινς!
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεκινάει την διαβολοβδομάδα της Euroleague με το εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπάγερν (21:00, Novasports2HD) και θέλει να μείνει μόνος του στην 6η θέση. Ο Ράουτινς ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση.

Να αφήσει πίσω του την ήττα κόντρα στην έδρα της Αρμάνι θέλει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που υποδέχεται την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο προσδοκά να πάρει τη νίκη για να μείνει μόνη της στην 6η θέση στην βαθμολογία, αφού η Αρμάνι ηττήθηκε από την Εφές.

Το τριφύλλι βρίσκεται στο 10-8, ενώ οι Βαυαροί έχουν 6 νίκες και 12 ήττες. Στο ματς του πρώτου γύρου ο Μονρό πήγε να κάνει ζημιά στον Παναθηναϊκό με εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, όμως η άμυνα του Μήτογλου στο 2ο ήταν καταλυτική για την επικράτηση του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει με το δεξί σε ένα πρόγραμμα με 3 εντός έδρας ματς, αφού μετά την Μπάγερν υποδέχεται τη Ζαλγκίρις και τη Βιλερμπάν

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Ράουτινς που πήρε το νούμερο 8, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπέντιλ.

Ο Ρικ Πιτίνο μέσω tweet κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ: ««Χρειαζόμαστε σε πλήρη ισχύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Έχομε δύο μεγάλες εβδομάδες μπροστά μας. Ας γεμίσουμε το ΟΑΚΑ!»

Για το ματς ο προπονητής των πράσινων ανέφερε: «Πρέπει να παίξουμε με πάθος τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αυτό είναι μέρος του προγράμματός μας που πρέπει να κάνουμε το σερί μας. Θα χρειαστούμε πάθος από τους παίκτες, τους οπαδούς και όλους στην ομάδα. Αυτές είναι δύο μεγάλες εβδομάδες για εμάς», ενώ για τον Ράουτινς είπε.

«Θα χρειαστεί κάποιο χρόνο. Θα πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής αύριο, αλλά θα χρειαστεί μία εβδομάδα με δέκα μέρες για να ενσωματωθεί στο σύστημά μας».