Πιτίνο: «Αυτές είναι δύο μεγάλες εβδομάδες για εμάς!»

Gazzetta team
Πιτίνο: «Αυτές είναι δύο μεγάλες εβδομάδες για εμάς!»
O προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ρικ Πιτίνο, είχε πολύ συγκεκριμένα πράγματα να πει πριν το ματς με την Μπάγερν Μοναχού και δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν είχε πολλά να πει πριν το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου (15/01, 21:00) και στάθηκε στο πάθος που πρέπει να βγάλει ο Παναθηναϊκός στο παρκέ, ενώ μίλησε και για την έλευση του Άντι Ράουτινς.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να παίξουμε με πάθος τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αυτό είναι μέρος του προγράμματός μας που πρέπει να κάνουμε το σερί μας. Θα χρειαστούμε πάθος από τους παίκτες, τους οπαδούς και όλους στην ομάδα. Αυτές είναι δύο μεγάλες εβδομάδες για εμάς».

Για την έλευση του Άντι Ράουτινς: «Θα χρειαστεί κάποιο χρόνο. Θα πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής αύριο, αλλά θα χρειαστεί μία εβδομάδα με δέκα μέρες για να ενσωματωθεί στο σύστημά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.