Παπαπέτρου: «Να βγουν όσα δουλεύουμε στο παρκέ»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Να βγουν όσα δουλεύουμε στο παρκέ»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι με την Μπάγερν, μίλησε για την βελτίωση των λαθών, ενώ σχολίασε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου (15/01, 21:00) και έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης με καλύτερες εμφανίσεις.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς δεν πρέπει να υποτιμήσουμε το παιχνίδι και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Προερχόμαστε από εμφανίσεις που δεν αντικατοπτρίζουν αυτό που θέλουμε να δείχνουμε στο γήπεδο. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αμυντικά και να παρουσιαστούμε πολύ έτοιμοι».

Για την ήττα από την Αρμάνι στο Μιλάνο: «Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δουλέψει καλά, έχουμε προσπαθήσει να βελτιώσουμε λάθη που κάνουμε και αδυναμίες που έχουμε. Νομίζω ότι δουλεύουμε πολύ καλά, αρχίζουμε να βγάζουμε πράγματα στο παρκέ και πρέπει να βγουν και στο παιχνίδι».

Για την προσθήκη του Άντι Ράουτινς, σχολίασε: «Θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, προφανώς. Είναι ένας καλός μπασκετμπολίστας. Ολοκληρωμένος. Σουτάρει, πασάρει αλλά πέρα από αυτό είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας και θα ταιριάξει πολύ γρήγορα στην ομάδα και θα τον κάνουμε κι εμείς να νιώσει πολύ οικεία και βοηθήσει κι αυτός την ομάδα».