Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 18ης αγωνιστικής

Νίκος Καρφής
Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 18ης αγωνιστικής
Η Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 18ης αγωνιστικής.

Η 18η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Ο Λάρκιν έκανε ακόμα ένα μεγάλο ματς, αφού είχε 26 πόντους με 5 ασίστ και 5 ριμπάουντ και οδηγήσε την Εφές στη νίκη. Μέτρησε 35 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο Ντούμπλιεβιτς δεν βοήθησε καθόλου στον επιθετικό τομέα τη Βαλένθια στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού μέτρησε 2 πόντους με 1/8 σουτ.

Η νίκη της αγωνιστικής: H Eφές κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο διπλό στο ματς της αγωνιστικής κόντρα στη Μπαρτσελόνα και να κρατήσει την 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Ρεάλ.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Οι 96 πόντοι της Αρμάνι, ο Βεζένκοφ με 17 πόντους κόντρα στη Βαλένθια, το 16/27 τρίποντα της Φενέρ και ο Ντέιβις που πέτυχε όλους τους πόντους της Μπαρτσελόνα στην τρίτη περίοδο!

Limit-up: Ο Ολυμπιακός πήρε σημαντική ανάσα και συνεχίζει να παλεύει για την 8άδα μετά το διπλό στην έδρα της Βαλένθια. Οι ερυθρόλευκοι πριν τους Ισπανούς είχαν 3 σερί ήττες.

Limit-down: Η Χίμκι συνεχίζει την ελεύθερη πτώση της με την 3η σερί ήττα, ενώ η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε για 2η σερί αγωνιστική, αυτή τη φορά από την Εφές.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Αταμάν κατάφερε να πάρει τη μάχη κόντρα στον Πέσιτς σε ένα ματς με ένταση στο οποίο αποβλήθηκε κιόλας.