Η Φενέρ υποβάλλει τα... σέβη της στον Βασίλη Σπανούλη!

Αντώνης Καλκαβούρας
Η Φενέρ υποβάλλει τα... σέβη της στον Βασίλη Σπανούλη!
Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε δεν αρνήθηκαν στην Euroleague Greece και έκαναν από ένα σχόλιο για το μεγάλο κατόρθωμα του Βασίλη Σπανούλη, με βαθιά «υπόκλιση» στο ταλέντο και την δουλειά του.

Η χθεσινή βραδιά (2/1) θα μείνει για πάντα στην ιστορία, αφού το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού μεταξύ του Ολυμπιακού με την Φενέρ, πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague, ένα κατόρθωμα, που είναι εξαιρετικά δύσκολο και χρειάστηκε τρομερή δουλειά για να επιτευχθεί. Κόσμος και αντίπαλοι έκαναν βαθιά... υπόκλιση στο ταλέντο του και την σκληρή δουλειά του αρχηγού του Ολυμπιακού, που πάντα επέλεγε τον δύσκολο δρόμο για να φτάσει στις κορυφές του.

Πλέον, πατάει στην πιο υψηλή και όπως και παραδέχτηκε, μόνο εκείνος ξέρει πόσα έχει περάσει για να φτάσει εκεί. Ο κόσμος στο ΣΕΦ και οι αντίπαλοι του ήταν εκεί να τον αποθεώσουν, ενώ οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε δεν αρνήθηκαν να μιλήσουν για αυτή την ξεχωριστή βραδιά στην Euroleague Greece, να αφήσουν στην άκρη την νίκη τους και να αφιερώσουν μερικές κουβέντες για τον αρχηγό του Ολυμπιακού

Ντέρικ Ουίλιαμς

«Έχεις τέτοια κατορθώματα μόνο όταν είσαι αρχικά καλός παίκτης, δεύτερον υγιής για να μπορέσεις να παίξεις τόσο καιρό και να είσαι ανταγωνιστικός. Τον ξέρω λίγο, αλλά είναι καλός παίκτης, παίζει με τον σωστό τρόπο και όταν γίνεται αυτό καλά πράγματα γίνονται, οπότε έτσι έκανε και είναι καλό για εκείνον και καλό για την λίγκα».

Μπόμπι Ντίξον

«Είναι σπουδαίο κατόρθωμα. Έχει συνέπεια σε μια μεγάλη καριέρα. Έκανε καλή δουλειά».

Νίκολα Κάλινιτς

«Είναι εκπληκτικός παίκτης και έκανε ένα εκπληκτικό ρεκόρ. Είναι τιμή να παίζω εναντίον του τόσες φορές. Παίζει ακόμα σπουδαία, θα ήθελα να του μοιάσω. Είναι τόσο επαγγελματίας, τόσο αφοσιωμένος και όπως είπα ξανά. Είναι τιμή να παίζω εναντίον του, πάντα ήταν δύσκολος αντίπαλος και του στέλνω συγχαρητήρια».

Νάντο Ντε Κολό

«Είναι σπουδαίος, έχει κάνει σπουδαία δουλειά σε όλη του την καριέρα, πάντα ήταν στο υψηλότερο επίπεδο».

Κώστας Σλούκας

«Τον έχω ζήσει 7 χρόνια, ξέρω την νοοτροπία του, πόσο σκληρά έχει δουλέψει γι' αυτό. Πραγματικά είναι πολύ σκληρός και σπουδαίος επαγγελματίας, είναι πρότυπο για πολλούς αθλητές και αξίζει 100% να βρίσκεται στο πάνθεον της Εuroleague. Είναι κάτι πολύ μεγάλο και θα μείνει στην ιστορία».

Λίο Βέστερμαν

«Είναι τεράστιο αυτό που έκανε ο Σπανούλης. Όλοι τον σέβονται, είναι θρύλος όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά παντού στον κόσμο. Μεγάλωσα βλέποντας τον, οπότε είναι τιμή να παίζω εναντίον του. Είναι πάντα ένας από τους καλύτερους αντιπάλους και πάντα θα είναι ο ένας από τους λίγους. Ήμουν μέρος του επιτεύγματος».

Λουίτζι Ντατόμε

«Συγχαρητήρια. Είναι ένας ζωντανός θρύλος και πριν το ρεκόρ και για εμένα είναι τιμή να μοιράζομαι το γήπεδο μαζί του. Είναι ένα παράδειγμα όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους νεότερους, με το πόσο καλός επαγγελματίας είναι και καλό παράδειγμά συνολικά».