Ομπράντοβιτς: «Ο Σπανούλης έχει δουλέψει σκληρά, δεν έχει νόημα να πούμε τι έγινε το 2010»

Ομπράντοβιτς: «Ο Σπανούλης έχει δουλέψει σκληρά, δεν έχει νόημα να πούμε τι έγινε το 2010»
Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του και στο ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε...

Για το παιχνίδι: «Καλή χρονιά σε όλους. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του α' γύρου και ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα θα ακολουθήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πώς παίξαμε, βάλαμε σουτ και παίξαμε πολύ έξυπνα. Αναγκάσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει πολλά λάθη με την άμυνά μας και μετά από πολύ καιρό είχαμε ισορροπία στα ριμπάουντ. Συγχαίρω λοιπόν τους παίκτες μας για τη νίκη που μπορεί να μας βοηθήσει στη συνέχεια της διοργάνωσης».

Για το ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη: «Θέλω να συγχαρώ τον Βασίλη. Είναι ο πρώτος σκόρερ της Euroleague. Πιστεύω ότι όλοι ξέρετε πόσο σκληρά δουλεύει και χωρίς αμφιβολία αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση».

Για τη συνέχεια της σεζόν για την ομάδα του: «Ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουν παίκτες που δεν έχουμε τώρα διαθέσιμους. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Εχουμε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο και τη διοίκηση και αυτό μας δίνει κίνητρο να παλέψουμε ως το τέλος».

Για σύγκριση Διαμαντίδη - Σπανούλη και για τη χρονιά (2010) που έφυγε ο Σπανούλης από τον Παναθηναϊκό: «Όλοι ξέρουν ποιοι είναι αυτοί οι δυο παίκτες, είναι δύο από τους καλύτερους όλων των εποχών. Αυτό είναι όλο. Δεν κάνω κάποιο άλλο σχόλιο για μια ιστορία που ανήκει στο παρελθόν. Δεν χρειάζεται να ξαναμιλήσουμε γι' αυτή».

Αναφορικά με το χαμηλό σχήμα της ομάδας του, τόνισε: «Τους τελευταίους μήνες της προηγούμενης σεζόν παίζαμε με ακόμη χαμηλότερο σχήμα. Παίξαμε ακόμη και με πέντε γκαρντ. Έτσι είναι οι ομάδες, πρέπει να συνεχίσουν να παλεύουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.