Σλούκας: «Η χειρότερη χρονιά που είχα ποτέ»! (pic)

Σλούκας: «Η χειρότερη χρονιά που είχα ποτέ»! (pic)

Gazzetta team
Σλούκας: «Η χειρότερη χρονιά που είχα ποτέ»! (pic)
O Κώστας Σλούκας αποχαιρέτησε το 2019 κάνοντας λόγο για τη χειρότερη χρονιά που είχε ποτέ λόγω της απώλειας του πατέρα του.

Ο διεθνής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε αφήνει πίσω του το 2019 που σημαδεύτηκε από την απώλεια του πατέρα του πριν από έξι μήνες, τονίζοντας πως είναι ένα κενό που δεν αναπληρώνεται.

«Επέλεξα μια selfie, στις οποίες δεν είμαι συνηθισμένος, για να ανεβάσω ως 100ή φωτογραφία και τελευταία για το 2019. Αφήνω αυτή τη χρονιά πίσω μου, όντας αρκετά σίγουρος ότι ήταν η χειρότερη που είχα ποτέ. Η απώλεια του πατέρα μου, πριν από έξι μήνες, ήταν κάτι καταστροφικό, που άφησε πίσω ένα κενό που δεν αναπληρώνεται. Ήταν ένας πραγματικός ζωντανός ήρωας για μένα και το καταλαβαίνω όλο και περισσότερο λόγω της απουσίας του. Για το τέλος, θέλω να ευχηθώ σε όλους ένα χαρούμενο, υγιές και τυχερό νέο έτος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.