Ζοτς: «Αν είσαι 7 πόντους μπροστά στο τελευταίο λεπτό, απλά κερδίζεις!»

Ζοτς: «Αν είσαι 7 πόντους μπροστά στο τελευταίο λεπτό, απλά κερδίζεις!»

Νίκος Καρφής
Ζοτς: «Αν είσαι 7 πόντους μπροστά στο τελευταίο λεπτό, απλά κερδίζεις!»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε μετά την ήττα της Φενέρ από τη Βαλένθια και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δέχθηκε σερί 7-0 στα τελευταία 39 δευτερόλεπτα της παράτασης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της Φενέρ στην παράταση

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στο σερί 7-0 που έτρεξαν οι Ισπανοί στα τελευταία 39 δευτερόλεπτα της παράτασης, το οποίο στοίχισε στην ομάδα του.

«Ήταν απίστευτο ματς. Παιξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο παίξαμε καλά στα περισσότερα λεπτά. Αλλά με κάποιο τρόπο δεν ελέγξαμε το ματς στο τέλος. Είμαι χαρούμενος με το πως παίξαμε σήμερα. Για πρώτη φορά είμαι ευχαριστημένος με τη συγκέντρωση των παικτών μου. Πήραμε λάθος αποφάσεις στο τέλος του ματς. Και με θαύμα πήγαμε στην παράταση. Αλλά είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε πριν πάμε στην παράταση. Αν είσαι 7 πόντους μπροστά στο τελευταίο λεπτό, είναι απλό να κερδίσεις. Έγιναν πολλά. Συγχαρητήρια στη Βαλένθια. Πάλεψαν μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πάλεψαν πολύ αλλά ο αντίπαλος ήξερε πως να νικήσει. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για την υποστήριξη. Πίεσαν στην τελευταία επίθεση

Αυτό είναι το μπάσκετ. Έβαλα στο παρκέ τους παίκτες που πίστευα. Ήταν ο Ντατόμε , ο Ντε Κολο, ο Ντίξον και ο Σλούκας. Όλοι τους εξαιρετικοί σουτέρ. Αλλά χάσαμε τη μπάλα όπως μπορείτε να δείτε. Τι να κάνω για αυτό; Ήταν απόφαση μου ο Λοβέρν να μην είναι στη 12άδα», ήταν τα λόγια του.