Βεζένκοφ: «Η απουσία του Μιλουτίνοφ επηρεάζει την τακτική μας» (gTV)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Βεζένκοφ: «Η απουσία του Μιλουτίνοφ επηρεάζει την τακτική μας» (gTV)
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (27/12, 22:00) και στάθηκε στην απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Ο 24χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Euroleague Greece και είπε αρχικά για το παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα» στη Βαρκελώνη:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με την πιο πλήρη ομάδα στην Ευρώπη, σε όλες τις θέσεις. Ήρθαμε συγκεντρωμένοι, πρέπει να παίξουμε καλά. Η απουσία του Μιλουτίνοφ σίγουρα επηρεάζει τον τρόπο τακτικής της ομάδας, αλλά όσο είμαστε εδώ, θα παλέψουμε, να δώσουμε το 100%, για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ξέρουμε ότι είμαστε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά πάντα ερχόμαστε με καλή διάθεση και καλό πλάνο, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο αγώνα».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Φέτος είναι μια ειδική κατάσταση, η Μπαρτσελόνα έφερε πολλούς παίκτες. Παίζει σκληρά, που άλλα χρόνια δεν το έκανε, παίζει πολύ γρήγορα και με βάση το ταλέντο που διαθέτει. Πρέπει να ελέγξουμε την μάχη των ριμπάουντ, τον ρυθμό και να είμαστε κι εμείς πολύ σκληροί, να μην δείξουμε, αυτό που δείξαμε στην Μαδρίτη».