Τρελό σενάριο για Ομπράντοβιτς να αναλάβει τους... Λόντον Τάουερς!

Τρελό σενάριο για Ομπράντοβιτς να αναλάβει τους... Λόντον Τάουερς!

Gazzetta team
Τρελό σενάριο για Ομπράντοβιτς να αναλάβει τους... Λόντον Τάουερς!
Ένα ακραίο δημοσίευμα από την Σερβία, θέλει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αφήνει το καλοκαίρι τη Φενέρμπαχτσε προκειμένου να αναλάβει τους... Λόντον Τάουερς της Αγγλίας!

Όπως είναι γνωστό, ο Σέρβος προπονητής έχει συμβόλαιο με τη Φενέρ έως και το καλοκαίρι του 2020 και ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια για τα όσα θα... επακολουθήσουν.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα σενάριο που ίσως να «αγγίζει» τα όρια της... επιστημονικής φαντασίας, αφού η ιστοσελίδα «direktno.rs» ανέφερε ότι ο Ζοτς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Λόντον Τάουερς!

Τώρα θα αναρωτιέστε πώς προέκυψε η αγγλική ομάδα. Επιπλέον εξηγεί ότι ο Τζόρντι Μπερτομέου θέλει να δώσει wild card στους Λόντον Τάουερς, οι οποίοι θέλουν να μπουν δυναμικά στον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και δη της EuroLeague. Ήδη αναφέρει το άρθρο ότι πολλές μεγάλες εταιρείες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τις μετοχές και να εγγυηθούν οικονομική δύναμη και σταθερότητα στην ομάδα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό αλλά εάν και εφόσον η ομάδα του Λονδίνου θελήσει πραγματικά να κάνει δυναμικό «μπάσιμο» στην EuroLeague, αυτομάτως αλλάζει και το status της διοργάνωσης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.