Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 14ης αγωνιστικής

Νίκος Καρφής
Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 14ης αγωνιστικής
Η Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 14ης αγωνιστικής.

Η 14η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Ο Σπανούλης ήταν εντυπωσιακός με 18 πόντους, 10 ασίστ, 3 ριμπάουντ και το τρίποντο που έστειλε το ματς στην παράταση. Mάζεψε 24 πόντους στην αξιολόγηση σε μια μεγάλη εμφάνιση.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο Μπερνς έπαιξε 13 λεπτά στην ήττα της Αρμάνι από τη Ρεάλ και έμεινε άποντος με 0/3 σουτ.

Η νίκη της αγωνιστικής: Η νίκη του Ολυμπιακού με τον τρόπο που ήρθε (έχανε για 9 πόντους, 1 λεπτό πριν το τέλος) κόντρα στη Χίμκι και η επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Τα 21 τρίποντα που πήρε ο Σβεντ με τον Ολυμπιακό, τα 11/15 δίποντα του Πρίντεζη και οι 109 πόντοι των ερυθρολεύκων, αλλά και οι 105 πόντοι της Βαλένθια.

Limit-up: Oι ελληνικές ομάδες άφησαν πίσω τους τις ήττες από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, παίρνοντας σημαντικές νίκες.

Limit-down: Η Φενέρ είδε τις μετοχές της να πέφτουν σε μια πολύ δύσκολη σεζόν για αυτή. Το πάλεψε κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αλλά δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Ρικ Πιτίνο κέρδισε τη... μάχη με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ένα αγχωτικό ματς στο ΟΑΚΑ. Ρίσκαρε με την άμυνα στις τελευταίες φάσεις, αλλά τελικά η ομάδα του πήρε τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.