Τσέρι: «Μας πλήγωσε η ήττα από τον Παναθηναϊκό, το είχαμε στα χέρια μας»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τσέρι: «Μας πλήγωσε η ήττα από τον Παναθηναϊκό, το είχαμε στα χέρια μας»
Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε μετά την ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ.

Ο Ουίλ Τσέρι μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα από την Ρεάλ ανέφερε, «Όλη τη σεζόν τα λάθη είναι βασικό μας πρόβλημα. Ξεκινήσαμε άσχημα και κυνηγάγαμε από νωρίς. Δεν μπορείς να κάνεις τόσα λάθη απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα. Τα εκμεταλλεύτηκαν όλα και μας τιμωρούσαν κάθε λάθος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για το αν είναι πισωγύρισμα η ήττα κι η εμφάνιση στη Mαδρίτη: «Εγώ σκέφτομαι πάντα τον τρόπο που θα νικήσω. Μας πλήγωσε το ματς με τον Παναθηναϊκό, το είχαμε στα χέρια μας. Αν είχαμε νικήσει εκείνο το ματς θα ήταν όλα πολύ καλύτερα. Είναι καλή ομάδα, αλλά παίξαμε καταπληκτικά και απλά στο τέλος δεν εκτελέσαμε σωστά. Δεν είναι πισωγύρισμα, υπάρχουν τέσσερα ματς για τον πρώτο γύρο και στόχος μας είναι να τα πάρουμε.

Για τους στόχους της ομάδας: «Μπορούμε να μπούμε στα playoffs, δεν είναι εύκολο διότι υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Μπορούμε να το καταφέρουμε παρά το ασταθές ξεκίνημα που κάναμε. Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να πολεμάμε όπως κάνει χρόνια ο Ολυμπιακός και μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.