Ρότσεστι: «Να καταλάβουμε ποιοι είμαστε, με αυτοπεποίθηση θα προχωρήσουμε»

Ρότσεστι: «Να καταλάβουμε ποιοι είμαστε, με αυτοπεποίθηση θα προχωρήσουμε»

Gazzetta team
Ρότσεστι: «Να καταλάβουμε ποιοι είμαστε, με αυτοπεποίθηση θα προχωρήσουμε»
Ο Τέιλορ Ρότσεστι μίλησε για την δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ (13/12, 22:00) και αναφέρθηκε στην απουσία του Σπανούλη, στα όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του, αλλά για το πώς ξεπέρασαν την ήττα από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε αρχικά ότι «πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και κάθε φορά που βγαίνουμε στο παρκέ, προσδοκούμε μια καλή εμφάνιση και διεκδικούμε τις πιθανότητές μας για τη νίκη. Θα πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στους εαυτούς μας και να καταλάβουμε πως με αυτοπεποίθηση μπορούμε να πάμε μακριά. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κόντρα στην Ρεάλ».

Για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη, σχολίασε: «Το άθλημα είναι ομαδικό. Είτε έχεις τον παίκτη στον οποίο στηρίζεσαι περισσότερο, είτε εκείνον που συνήθως δεν έχει χρόνο συμμετοχής είναι το ίδιο. Είναι ομαδικό άθλημα και όλοι βασιζόμαστε σε όλους. Οι υπόλοιποι δώδεκα θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο εκ των έσω να βγούμε στο παρκέ ως ομάδα και να καλύψουμε τα κενά. Θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά ως ομάδα».

Όσον αφορά την ήττα στο ΟΑΚΑ, ξεκαθάρισε πως για εκείνον και τους συμπαίκτες του αυτή η αναμέτρηση ανήκει στο παρελθόν: «Παίρνουμε τη σεζόν μέρα με τη μέρα. Δεν θα είχε σημασία ακόμη κι αν είχαμε κερδίσει με 20 πόντους τον Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει εστιάσουμε σε αυτό. Είδαμε στο βίντεο τα λάθη μας, προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε μέσα από την προπόνηση και εστιάζουμε σε αυτά που ακολουθούν. Το επόμενο είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.