Κεμζούρα: «Να βγουν μπροστά οι άλλοι περιφερειακοί και να κάνουν έξτρα δουλειά»

Αντωνία Σπανού
Κεμζούρα: «Να βγουν μπροστά οι άλλοι περιφερειακοί και να κάνουν έξτρα δουλειά»
Ο Κεστούτις Κεμζούρα αναφέρθηκε στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη τονίζοντας ότι πρέπει να βγουν οι υπόλοιποι μπροστά, ενώ μίλησε και για την αξία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κεστούτις Κεμζούρα, κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για την Μαδρίτη σχολίασε την ποιότητα της Ρεάλ (12/12, 22:00), μίλησε για την ξαφνική απουσία του αρχηγού του, ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα στο ΟΑΚΑ και κατά πόσο πιστεύει ότι η ομάδα του το έχει ξεπεράσει.

«Θα χρειαστεί να ξοδέψω πολύ χρόνο για να πω σε όλους πόσο καλή ομάδα είναι η Ρεάλ», σχολίασε ο τεχνικός της ομάδας μας, Κεστούτις Κεμζούρα. «Παίζει ομαδικά και είναι πολύ καλή, ειδικά στην έδρα της. Εστιάζουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Θα πρέπει να ελέγξουμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου τον ρυθμό, γιατί θα υπάρχουν πολλοί αιφνιδιασμοί και transition. Φυσικά θα πρέπει να μειώσουμε τον μέσο όρο τους στην επίθεση, με το να μην τους δίνουμε εύκολους πόντους. Είναι σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες και θα σκοράρουν. Όμως, όπως είπα και πριν θα πρέπει να τους το κάνουμε δύσκολο. Θα πρέπει να έχουμε συμπαγή άμυνα και να σκοράρουμε. Θα πρέπει να ελέγξουμε και να περιορίσουμε τη δημιουργικότητα του Καμπάτζο. Έχουμε σπουδαίους σκόρερ και εκτελεστές στην περιφέρεια. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να σταματήσουμε το ποστ απ παιχνίδι του Ντεκ».

Για το αν η απουσία του V-Span αλλάξει τα πλάνα του ίδιου και των συνεργατών του, απάντησε: «Αλλάξει κάποια από τα πλάνα μας, αλλά έχουμε αρκετά γκαρντ στο ροτέισον. Οπότε ο επόμενος που ακολουθεί θα κληθεί να καλύψει το κενό. Πρέπει να βγουν μπροστά οι άλλοι περιφερειακοί και να κάνουν κάποια έξτρα δουλειά».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν οι παίκτες του έχουν ξεπεράσει την ήττα στο ΟΑΚΑ, είπε: «Εγώ πιστεύω ναι, αλλά θα το διαπιστώσουμε την Πέμπτη στο παρκέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.