Καλάθης: «Θέλουμε περισσότερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Καλάθης: «Θέλουμε περισσότερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό!» (gTV)
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μιλάει στην Bwin, τον επίσημο Εθνικό Χορηγό της Turkish Airlines Euroleague για το πρώτο εφετινό ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων», δηλώνει εξοικειωμένος με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, εκφράζει τον σεβασμό του για την διαδρομή του Σπανούλη κι εξηγεί γιατί ο Πιτίνο μεταμορφώνει τις ομάδες του.

Στην 8η χρονιά του στην Ελλάδα και συνολικά στην 9η στην Ευρώπη (έπαιξε έναν χρόνο στην Λοκομοτίβ Κουμπάν), θεωρείται ο playmaker με την μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας του και είναι ο μόνος point-guard στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με triple-double στο ενεργητικό του.

Μέλος της καλύτερης πεντάδας της Euroleague, τα δύο τελευταία χρόνια, ο Νικ Καλάθης έχει πλέον καθιερωθεί στην elite των Ευρωπαίων παικτών, έχει κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους με την «πράσινη» φανέλα και αν κάτι του στερεί την πλήρη αποδοχή του από τον μέσο φίλαθλο του «Τριφυλλιού», είναι η αποτυχία του να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε Final 4 στην μετά Διαμαντίδη εποχή!

Φέτος, ο 30χρονος Ελληνοαμερικανός διεθνής άσος πραγματοποιεί την ποιοτική του χρονιά (μ.ο. 13,8π., 4,8ρ., 9,1ασ. & 1,3κλ. με 52,4% διπ. & 43,2% τριπ.) με τα χρώματα των πρωταθλητών, που παραμονές του πρώτου εφετινού «αιώνιου» ντέρμπι, μετρούν 5 νίκες στα 6 τελευταία ματς και βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της αγωνιστική περιόδου.

H bwin, ο Επίσημος Εθνικό Χορηγός της Turkish Airlines Euroleague, σε συνεργασία με το gazzetta.gr, τον συνάντησε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ στο ελληνικό "clasico", μας μίλησε για την ανυπομονησία του ίδιου και των συμπαικτών του, εξήγησε γιατί θα ήθελε να αντιμετωπίζει πιο συχνά τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε τα στοιχεία που καθιστούν τον Ρικ Πιτίνο ξεχωριστό προπονητή και εξέφρασε τον θαυμασμό του για την πορεία του Βασίλη Σπανούλη. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα στο video που ακολουθεί και σε μία συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της bwin: