Ιτούδης: «Αυτό που έκανε ο Τζέιμς ήταν... pure basketball»!

Gazzetta team
Ιτούδης: «Αυτό που έκανε ο Τζέιμς ήταν... pure basketball»!
Ο Δημήτρης Ιτούδης έδειξε ικανοποιημένος από τη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Ζαλγκίρις και στάθηκε στον Μάικ Τζέιμς.

Η ΤΣΣΚΑ νίκησε με 85-83 την Ζαλγκίρις με buzzer beater του Μάικ Τζέιμς και ο Δημήτρης Ιτούδης είπε στη Συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, που πήγε σε κρίσιμο σημείο και στην παράταση και νικήσαμε κι είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Αν μπορώ να πω κάτι σύντομο για το παιχνίδι, είναι ότι αλλάξαμε ευτυχώς την νοοτροπία μας στο τέλος της πρώτης περιόδου. Συνειδητοποιήσαμε πως το παιχνίδι έγινε πιο αθλητικό, αν κι είχαμε προετοιμαστεί γι' αυτό. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους που μας υποστήριξαν και συνέχισαν να μας πιστεύουν».

Για την τελευταία φάση με τον Αμερικανό γκαρντ, σχολίασε: «Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, αλλά έχουμε συζητήσει πολλές φορές γι αυατές τις στιγμές. Είναι pure basketball. Όχι μόνο όσον αφορά το κρίσιμο σουτ, αλλά και πριν από αυτή, τους στόχους μας αμυντικά κι επιθετικά».

Για το ότι είχε εκτός τον Στρέλνιεκς στο τέλος της τελευταίας περιόδου υποστήριξε: «Ήταν απόφασή μου. Παίζουμε επίθεση, παίζουμε άμυνα. Ο Γιάνις παίζει σταθερά καλά τελευταία. Είναι από τους πιο έξυπνους παίκτες, μπορεί να σουτάρει και παίζει καλά στην άμυνα. Είμαι χαρούμενος επίσης και για τον Μπέικερ. Ήρθε από τον άγκο κι έφερε ενέργεια. Έφερε αθλητικότητα και σκληράδα στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.