Δεν κινδυνεύει η θέση της Αδριατικής Λίγκας στην EuroLeague

Gazzetta team
Δεν κινδυνεύει η θέση της Αδριατικής Λίγκας στην EuroLeague
Ο πρόεδρος της Μπουντούτσνοστ, Ντράγκαν Μπόκαν αναφέρθηκε στο ζήτημα των τελευταίων ημερών σχετικά με την Αδριατική Λίγκα και το ενδεχόμενο ο νικητής να χάσει τη θέση του στην EuroLeague.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Μαυροβουνίου ήταν ξεκάθαρος:

«Μετά από ραντεβού που έκανα με τον κ. Τζόρντι Μπερτομέου, μπορώ να σας πω ότι μου παρείχε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κομμάτι που αφορά την πορεία της EuroLeague. Ο κάτοχος της ABA Liga είναι ασφαλής για το εισιτήριο της EuroLeague. Σε συζήτηση που είχαμε, με διαβεβαίωσε ότι για τα επόμενα χρόνια δεν τίθεται θέμα απουσίας των ομάδων της ABA Liga από τη διοργάνωση. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τη wild card, αλλά με την κατάκτηση του τίτλου και την πρόκριση στην EuroLeague.

Όλη η παραφιλολογία πάνω σε αυτό το θέμα ξεκίνησε από εικασίες που έκαναν οι αντίπαλοι της ABA Liga. Η ερώτηση που έκανα εγώ ο ίδιος στον κ. Τζόρντι Μπερτομέου ήταν ξεκάθαρη και δεν άφησε περιθώρια για παρερμηνείες».

Για το συγκεκριμένο ζήτημα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς ξεκαθαρίζοντας πως: «Δεν έχει νόημα να παίζεις στην Αδριατική αν δεν συνδέεται με την EuroLeague».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.