Παναθηναϊκός: Έλαβε μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι, συνάντηση και με οργανωμένους

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Έλαβε μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι, συνάντηση και με οργανωμένους
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει προχωρήσει ήδη σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα για την ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι για την 12η αγωνιστική της EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό (6/12, 21:30).

Πρώτο και κύριο μέλημα της «πράσινης» διοίκησης έχει να κάνει με την ήρεμη, ομαλή και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Γι' αυτόν τον λόγο έχει αποστείλει ήδη επιστολές στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Μάλιστα στην σύσκεψη της Παρασκευής (29/11) για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, υπήρξε απόλυτη ταύτιση με τους ανθρώπους της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του Ολυμπιακού.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς συναντήθηκε και με τους οργανωμένους οπαδούς και τους συνέστησε να μην «απαντήσουν» σε οποιαδήποτε πρόκληση, να παραμείνουν ψύχραιμοι και απλά να εκφράσουν την υποστήριξή τους μόνο με την φωνή τους.

Μάλιστα όπως έλεγαν μέσα από την ομάδα του Παναθηναϊκού «ο αγώνας της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό να είναι μια γιορτή του μπάσκετ, σε αντίθεση άλλους που προκαλούν με όχημα ακόμη και την Εθνική Ομάδα.»