Βατούτιν: «Ίσως στοιχίσει η ήττα από Ολυμπιακό, κοιτάμε για αντί-Κλάιμπερν»

Gazzetta team
Βατούτιν: «Ίσως στοιχίσει η ήττα από Ολυμπιακό, κοιτάμε για αντί-Κλάιμπερν»
Ο Αντρέι Βατούτιν στάθηκε στην ήττα της ΤΣΣΚΑ από τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στην τεράστια απώλεια του Κλάιμπερν.

Σε ρώσικο Μέσο μίλησε μίλησε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Αντρέι Βατούτιν και στάθηκε στην ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ ανέφερε πως κοιτάζουν την αγορά για αντί-Κλάιμπερν.

«Το μότο που έχουμε είναι "βοήθησε τον εαυτό σου". Η ομάδα χτίστηκε γύρω από τον Κλάιμπερν, ήταν ο σημαντικότερος παίκτης μας σε άμυνα κι επίθεση. Αδύνατο να βρούμε παίκτη που θα αντιμετωπίζει παίκτες από το ένα έως το τέσσερα, δεν ξέρω στην Ευρώπη αθλητή που να του μοιάζει. Υπάρχει πρόβλημα, δεν έχουμε βρει λύση μέχρι τώρα. Κοιτάζουμε την αγορά και τις περιπτώσεις που μας προτείνονται, αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει το ιδανικό.

Να καταλάβουμε ότι η περσινή ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν υπάρχει πια. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια νέα ομάδα και είναι νωρίς για να μιλήσουμε για στόχους. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους παίκτες να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο στο παρκέ. Η ήττα μας στη Μαδρίτη δεν ήταν μεγάλη έκπληξη, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Το πρόβλημα είναι ότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό, τη Βιλερμπάν και τη Μπασκόνια, ίσως αυτές οι ήττες μας στοιχίσει. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε τις συνθήκες. Να είμαστε ρεαλιστές και να μην περιμένουμε θαύματα».