Γιασικεβίτσιους: «Οι εποχές που περπατούσαμε στο Κάουνας με ψηλά το κεφάλι έχουν τελειώσει»

Κάτια Πετροπούλου
Γιασικεβίτσιους: «Οι εποχές που περπατούσαμε στο Κάουνας με ψηλά το κεφάλι έχουν τελειώσει»
Απογοητευμένος και βαθιά προβληματισμένος ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά την τέταρτη σερί ήττα της Ζαλγκίρις από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η ομάδα του Κάουνας ενώ έδειχνε αρχικά να έχει τον έλεγχο του ματς, τελικά ηττήθηκε (59-61) από τους Σέρβους, με τον Σάρας να δηλώνει στη Συνέντευξη Τύπου:

«Δυστυχώς, ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για εμάς, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, δεν κάναμε πολλά πράγματα που έπρεπε να κάνουμε και στο τέλος πληρώσαμε το τίμημα.

Οι εποχές που περπατούσαμε στους δρόμους του Κάουνας με το κεφάλι ψηλά, έχουν τελειώσει. Είναι παρελθόν. Ο Βέστερμαν και ο Ντέιβις δεν είναι πια στην Ζαλγκίρις. Κάποιος πρέπει να βγει μπροστά και να ηγηθεί της ομάδας.

Δεν ανησυχώ για τη βαθμολογία. Ανησυχώ για τα λάθη που επαναλαμβάνουμε. Το σύστημά μας δεν θα αλλάξει. Πιστεύουμε σε αυτό. Δεν θα αλλάξουμε το σύστημα, μέχρι να χάσουμε ένα παιχνίδι, εξαιτίας του συστήματός μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.