«Η Μπαρτσελόνα έχει την πόρτα της ανοιχτή για τον Γκασόλ»

«Η Μπαρτσελόνα έχει την πόρτα της ανοιχτή για τον Γκασόλ»

Κάτια Πετροπούλου
«Η Μπαρτσελόνα έχει την πόρτα της ανοιχτή για τον Γκασόλ»
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα θα περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τον Πάου Γκασόλ, σε περίπτωση που εκείνος επιθυμεί να επιστρέψει και να διατηρηθεί σε ρυθμό, ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Ισπανός σέντερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό πόδι τα τελευταία χρόνια και αυτό οδήγησε στην αποδέσμευσή του από τους Μπλέιζερς.

Ωστόσο, η ομάδα του Πόρτλαντ συζητάει μαζί του, προκειμένου να αναλάβει πόστο στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, αλλά την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως... παραμονεύει.

Όπως υποστηρίζει το καταλανικό «Esport3», οι «μπλαουγκράνα» έχουν την πόρτα τους ανοιχτή στον 39χρονο παίκτη, σε περίπτωση που εκείνος θελήσει να επιστρέψει στην ομάδα και να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού του 2020 είναι ο τελευταίος στόχος του Πάου Γκασόλ, πριν αποσυρθεί από τα παρκέ, και η «Μπάρτσα» δείχνει την επιθυμία να τον βοηθήσει, ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, μόλις ανακάμψει από τον τραυματισμό του.

Από το 1998 έως το 2001 ο Γκασόλ φόρεσε την φανέλα της Μπαρτσελόνα, η οποία έχει τα δικαιώματά του στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.