Ομπράντοβιτς: «Δεν έχω αμφιβολία για μένα, πρέπει να ξυπνήσω τους παίκτες μου»

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς: «Δεν έχω αμφιβολία για μένα, πρέπει να ξυπνήσω τους παίκτες μου»
Για παίκτες χωρίς κίνητρο κάτι που φάνηκε και από τα μόλις 16 φάουλ στο ματς με την Μπαρτσελόνα, έκανε λόγο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας μετά την ήττα της Φενέρ στην Βαρκελώνη.

Ο Σέρβος προπονητής ανέφερε τα εξής: «Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, κυριάρχησε από την αρχή ως το τέλος. Έπαιξαν καλά στην επίθεση και επιθετική άμυνα. Είμαι στην 28η σεζόν μου ως προπονητής. Και ότι κάνω είναι για να βοηθήσω τους παίκτες μου. Στην διάρκεια της χρονιάς έχεις πάντα δύσκολες στιγμές. Πρέπει να αντιδράσεις και να βρεις τρόπο να... ξυπνήσεις τους παίκτες σου και να γίνουν καλύτεροι για την ομάδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για μένα, θα συνεχίσω κάνω ότι κάνω, μέχρι τώρα. Σε δύσκολες στιγμές καταλαβαίνεις τα πάντα για τους ανθρώπους.

Δεν βλέπω να έχουν κίνητρο οι παίκτες μου. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα. Αν τελειώσεις τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα μόνο με 16 φάουλ, αυτό δείχνει ότι πάλεψες για κάτι; Αν δεν προσπαθείς καν να παίξεις άμυνα, τα αποτελέσματα θα είναι όπως αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.