Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα «πετάει» για Μόναχο

Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα «πετάει» για Μόναχο

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα «πετάει» για Μόναχο
Καθόλου χρόνο για ξεκούραση δεν είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αφού μετά την επιστροφή από το Κάουνας προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ και ετοιμάζονται για το ταξίδι στο Μόναχο.

Η νίκη επί της Ζάλγκιρις ανήκει ήδη στον παρελθόν για τους «πράσινους» οι οποίοι θέλουν να κάνουν το 2/2 μακριά από το ΟΑΚΑ σε διάστημα 72 ωρών και να «σβήσουν» μία και καλή την ήττα από την Άλμπα την περασμένη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Βόβορας προπόνησε την ομάδα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, ενώ θα υπάρξει και προπόνηση την Πέμπτη (21/11) πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Μόναχο ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν (22/11, 21:30).

Φυσικά άπαντες ζουν και στον... απόηχο της είδησης για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αναμένεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα ώστε να πιάσει άμεσα δουλειά και να (ξανα)βρεθεί στον πάγκο της ομάδας στο ματς κόντρα στην Μπασκόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.