Τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα του Ομπράντοβιτς στους πάγκους! (vids)

Τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα του Ομπράντοβιτς στους πάγκους! (vids)

Αντωνία Σπανού
Τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα του Ομπράντοβιτς στους πάγκους! (vids)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέσπασε στους παίκτης της Φενέρμπαχτσε σε ένα time out και η Euroleague Greece θυμάται τα ξεσπάσματα του στους πάγκους.

Δεν είναι η πρώτη φορά και όπως φαίνεται δεν θα είναι η τελευταία που βλέπουμε τον Ομπράντοβιτς να χάνει την ψυχραιμία του. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε βλέπει την ομάδα του να έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στην Euroleague και στο παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασε εντελώς την ψυχραιμία του.

Άρχισε να βρίζει «θεούς και δαίμονες» και φάνηκε να μην έχει καμία ψυχραιμία, ενώ γύρισε και απευθύνθηκε προς τους παίκτες του. «Είστε καλά παιδιά. Άντε γαμ...τε όλοι σας. Αντε γαμ...τε. Εντάξει. Θα το επαναλάβω ένα εκατομμύριο φορές. Αντε γαμ...τε. Τζίτζι Ντατόμε ντροπή σου»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σέρβος προπονητής ξεσπά και η Euroleague Greece θυμάται τις φορές που ο Ομπράντοβιτς τράβηξε την προσοχή με τις αντιδράσεις στον πάγκο της ομάδας του.

Από την Ελλάδα μέχρι την Τουρκία ο Ζοτς έχει καταφέρει να «κλέψει» την παράσταση με όσα έχει κάνει, έχοντας νευριάσει με παίκτες και δημοσιογράφους, μετά από νίκες και μετά από ήττες.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Η κακή πορεία της Φενέρμπαχτσε και η άσχημη εμφάνιση με την ΤΣΣΚΑ τον έφεραν στα όρια του, με ένα από τα κορυφαία ξεσπάσματα του Σέρβου προπονητή. «Είστε καλά παιδιά. Άντε γαμ...τε όλοι σας. Αντε γαμ...τε. Εντάξει. Θα το επαναλάβω ένα εκατομμύριο φορές. Αντε γαμ...τε. Τζίτζι Ντατόμε ντροπή σου».

Έξαλλος ο προπονητής των Τούρκων στρέφεται εναντίον όλων και οι φωνές του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, μπαίνοντας δυνατά ως ένα από τα κορυφαία που έχουμε δει ποτέ.

O ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΜ

Έχει περάσει στην ιστορία το ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Πρόκομ, που τα έβαλε με τους παίκτες του.Ήταν Ιανουάριος του 2009 και οι «πράσινοι» είχαν νικήσει με 22 πόντους διαφορά, αλλά ο Ζοτς δεν ήταν καθόλου χαρούμενος.

«Ντρέπομαι για τον τρόπο που παίξαμε στην αρχή. Κάποιοι προσπάθησαν και κάποιοι ήταν εκτός κλίματος. Κάποιοι παίκτες λειτουργούν όπως εγώ, κάποιοι άλλοι δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν μου αρκεί να μου λένε ότι έχω δίκιο. Δίκιο θα έχω να μην τον βάλω να παίξει ούτε ένα δευτερόλεπτο στο επόμενο ματς. Αυτό το ματς είναι για 50 πόντους, όχι για 22. Πώς θα πάει αυτός ο Παναθηναϊκός στο Final 4; Ούτε γι' αστείο.

Φίλε , το όνομά μου είναι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δίπλα μου κάθεται ο Δημήτρης Ιτούδης. Θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε τη λύση. Είμαστε πολεμιστές και με στρατιώτες θα πάμε μέχρι τέλους. Μπορεί να χάσουμε, αλλά θα πολεμήσουμε με όσους θέλουν να πολεμήσουν».

Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ... ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΝΤΑΤΟΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Κάτι συμβαίνει με τον Ντατόμε, αφού έχει πρωταγωνιστήσει ξανά σε ξέσπασμα του προπονητή του. Στον πρώτο αγώνα των playoffs για το τούρκικο πρωτάθλημα κόντρα στην Εφές το 2016, ο Ομπράντοβιτς δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με τον Ιταλό. Ο παίκτης του έκανε λάθος και πηγαίνοντας προς τον πάγκο για το time out, ο έξαλλος Ομπράντοβιτς του εξηγούσε με μεγάλη ένταση τι δεν πήγε καλά.

Ο ΖΟΤΣ ΞΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΕΝΕΡ - ΤΣΣΚΑ

Ήταν ένα παιχνίδι ξανά μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της ΤΣΣΚΑ και μάλιστα φιλικό, αλλά προφανώς δεν υπάρχουν φιλικά για τον Ομπράντοβιτς. Όταν θέλει να πει κάτι το λέει έντονα και αυτό ξέρουν άπαντες. Για την ιστορία οι Τούρκοι κέρδισαν τους Ρώσους με 86-76.

Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ «ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΜΟΙΡΗ

Ο δημοσιογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης προσπαθεί να κάνει ερώτηση, αλλά τα πράγματα δεν πάνε καλά...

Ο Παναθηναϊκός μόλις είχε κατακτήσει την 5η Euroleague του και μετά τον τελικό επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στάθηκε να δώσει συνέντευξη. Μια ερώτηση του δημοσιογράφου για μια ατάκα που είχε πει ο Ζοτς για... περίεργα πράγματα, έφερε αντίδραση, ο Ομπράντοβιτς αποχώρησε και έμεινε ο δημοσιογράφος να τον ρωτάει... γιατί;

ΖΟΤΣ ENANTION ΣΛΟΥΚΑ

Μια ερώτηση του Σλούκα μέσα στο παιχνίδι, φέρνει στα όρια του τον Ομπράντοβιτς και μας δίνει ένα από τα καλύτερα ξεσπάσματα του Ζοτς. Ο Έλληνας παίκτης τα ακούει για τα καλά και αυτό γίνεται αφορμή για ξυπνήσει και να βγει με άλλη νοοτροπία στο παρκέ.

«Τι θέλεις, Κώστα; Τώρα με ρωτάς τι να παίξουμε, ε; Όλη σου τη ζωή περιμένεις εμένα; Όλοι σας;». Μετά από αυτό ο Σέρβος είχε δώσει την δική του απάντηση.

«Τα timeouts είναι πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Μπορείς να αφυπνήσεις τους παίκτες σου σε ένα λεπτό και να τους πεις πως να βελτιωθούν σε άμυνα κι επίθεση. Μπορείς να δεις ανάλογες καταστάσεις σε κάθε παιχνίδι. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Κώστας ξέρει πόσο πολύ τον εμπιστεύομαι. Είναι ένας παίκτης - κλειδί για εμάς από την πρώτη μέρα που ήλθε στη Φενέρμπαχτσε. Είναι ένας από τους ηγέτες αυτής της ομάδας, όλοι το ξέρουν. Είναι αρκετά έξυπνος για να καταλάβει τον τρόπο που του μιλάω. Ξέρει τις ιδέες και τη φιλοσοφία μου. Είναι ο προπονητής στο παρκέ».

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΤΑ... ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΙΤΣ

Ο Γκούντουριτς βάζει τρίποντο, πανηγυρίζει, αλλά είχε υπολογίσει χωρίς τον... ξενοδόχο. Ο Ομπράντοβιτς έχει παράπονα και θα τα εκφράσει. Οι δύο τούρκικες ομάδες παίζουν για την Euroleague και η Φενέρμπαχτσε προηγείται με 76-69. Ο Γκούντουρτιτς παίρνει το τρίποντο και ουσιαστικά τελειώνει το παιχνίδι, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο προπονητής του είναι έξαλλος μαζί του και σε έντονο ύφος του εξηγεί τι ήθελε να έχει γίνει διαφορετικά.

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΞΕΣΠΑ ΣΕ ΜΑΧΜΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΛΟΥΚΑ

Μαχμούτογλου και Σλούκας είναι στον πάγκο, αλλά έχουν καταφέρει να κάνουν και πάλι έξαλλο τον Ομπράντοβιτς, που τους τα... ψέλνει κανονικά. Ήταν 17/1 του 2018 όταν ο Ομπράντοβιτς μιλάει σε έντονο ύφος στον αρχηγό της Φενέρ, απομακρύνεται και επιστρέφει έξαλλος συνεχίζοντας να φωνάζει ακόμα πιο έντονα. Ο Έλληνας γκαρντ που κάθεται πιο δίπλα, δεν γλιτώνει ούτε εκείνος, από τον προπονητή του.

Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΕΛΙΤΣΑ

Ο Μπιέλιτσα εκνευρίζει τον Ομπράντοβιτς, βγαίνει από το παιχνίδι και κατευθύνεται προς τον πάγκο, αλλά όχι. Ο Ομπράντοβιτς τον παίρνει από το χέρι και τον οδηγεί προς τα αποδυτήρια. Ήταν το 2004 και ένα παιχνίδι ενάντια στην Τόφας, όταν ο Σέρβος έγινε έξαλλος για ακόμα μια φορά με παίκτη του. Τον κάνει αλλαγή και τον στέλνει στα αποδυτήρια, με τον παίκτη να προσπαθεί να εξηγήσει την άποψη του, αλλά τον Ζοτς να είναι αποφασισμένος.

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ VS ΜΑΧΜΟΥΤΟΓΛΟΥ

Ο Ζοτς έχει στο... μάτι και τον Μαχμούτογλου, ο οποίος έχει βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με την οργή του προπονητή του, που αντιδρά προς τον παίκτη του.

Στη διάρκεια του τουρκικού ντέρμπι μεταξύ της Γαλατά και της Φενέρμπαχτσε, κι ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ (44-46), ο Σέρβος τεχνικός έγινε έξαλλος έπειτα από μια λανθασμένη επιλογή του Μελίχ Μαχμούτογλου.

Ο Ομπράντοβιτς φώναξε κοντά του τον παίκτη της Φενέρ, ο οποίος τα άκουσε για τα καλά, όντας οργισμένος πήρε... μελιτζανί χρώμα και σε έξαλλη κατάσταση τον χτύπησε στο στήθος.