Γιασικεβίτσιους: «Η EuroLeague είναι η πιο σκληρή λίγκα στον κόσμο»! (vid)

Gazzetta team
Γιασικεβίτσιους: «Η EuroLeague είναι η πιο σκληρή λίγκα στον κόσμο»! (vid)
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε την ήττα της Ζάλγκιρις από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως περίμενε την αντίδραση των «ερυθρόλευκων».

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό... Εμείς δεν παίξαμε όσο σκληρά είχαμε πει, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είχε πίεση, περιμέναμε ότι θα αντιδράσει και περιμέναμε οι μεγάλοι παίκτες να βγουν μπροστά. Αν δει κανείς το στατιστικό, αυτό ακριβώς έγινε... Με ενοχλεί το γεγονός ότι δεν ήμασταν σκληροί, στην πρώτη περίοδο κάναμε μόλις τρία φάουλ, δεχτήκαμε 15 πόντους πριν από το μπόνους των ελεύθερων βολών. Μείναμε ζωντανοί στο πρώτο ημίχρονο γιατί ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος από μακρινή απόσταση. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ευστόχησαν από μακριά...» εξήγησε ο Λιθουανός προπονητής στην αρχική τοποθέτηση του στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από την ήττα της Ζάλγκιρις με 83-74.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Για μένα δεν είναι έκπληξη ότι οι πάντες νικούν τους πάντες. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις για μένα... Στο δεύτερο μισό οι ομάδες που έχουν καλύτερη ποιότητα, καλύτερους προπονητές και καλύτερους παίκτες θα αντιδράσουν. Στην EuroLeague δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Για μένα είναι η πιο σκληρή λίγκα στον κόσμο».