Πρίντεζης: «Θα αντάλλαζα το ρεκόρ των 3.000 πόντων με μια καλή χρονιά»

Πρίντεζης: «Θα αντάλλαζα το ρεκόρ των 3.000 πόντων με μια καλή χρονιά»

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Θα αντάλλαζα το ρεκόρ των 3.000 πόντων με μια καλή χρονιά»
Ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις και ανέφερε πως δεν θα πρέπει να μείνει σε αυτή η ομάδα του, αφού έχει δρόμο μπροστά της.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA: «Ήταν απλά μια νίκη και ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Είχαμε διάρκεια. Βοήθησαν όλοι όσοι μπήκαν μέσα. Όσοι έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε σε άμυνα και ριμπάουντ. Ελέγξαμε τον ρυθμό και κερδίσαμε. Τα φιλικά μπορεί να βοηθάνε μπορεί όχι. Αν ξέραμε ότι βοηθάνε θα παίζαμε κάθε βδομάδα φιλικά. Και σήμερα φάνηκε ότι είναι πολύ καλύτεροι. Έδωσαν το κάτι παραπάνω ο Ριντ και ο Ρότσεστι. Όσο περνάει ο καιρός και με τη θέληση που υπάρχει μόνο καλύτεροι γινόμαστε. Δεν έχουμε δικαίωμα να μείνουμε σε αυτή τη νίκη. Είναι μια καλή νίκη ψυχολογίας και οδηγός. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Όσον αφορά το ρεκόρ και την τρίτη θέση των σκόρερ της Euroleague ανέφερε: «Να μας έχει ο Θεός καλά, να είμαστε ευλογημένοι να παίζουμε για την ομάδα με τα καλά και τα κακά της. Άμα κάποια στιγμή μου έλεγαν ότι θα ήμουν τρίτος σκόρερ θα τους έβγαζα τρελούς. Θα το αντάλλαζα με μια καλή χρονιά και να απολάμβανα το μπάσκετ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.