Παναθηναϊκός: Δύσκολα τα πράγματα για Πεδουλάκη

Παναθηναϊκός: Δύσκολα τα πράγματα για Πεδουλάκη

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Δύσκολα τα πράγματα για Πεδουλάκη
Μετά και την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου, η θέση του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ίσως να είναι και κάτι παραπάνω από επισφαλής!

Δεν έφτανε ο οδυνηρός αποκλεισμός από το κύπελλο κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, ήρθε να προστεθεί και η εντός έδρας ήττα από την ελλιπέστατη Άλμπα Βερολίνου η οποία απομακρύνει τους «πράσινους» από το «κυνήγι» της οκτάδας.

Μάλιστα τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο και το γεγονός αυτό ίσως να δρομολογήσει εξελίξεις στις τάξεις της ομάδας.

Το βέβαιο είναι ότι η θέση του Πεδουλάκη στον πράσινο πάγκο είναι πλέον επισφαλής αφού το κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό βάρυνε ακόμα περισσότερο. Μην ξεχνάμε ότι πριν από δύο ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση και τα «έψαλλε» σε παίκτες και προπονητικό τιμ αλλά όχι μόνο δεν άλλαξε η εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο, αλλά έγινε ακόμη πιο... άσχημη εντός του παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.