Παναθηναϊκός: Να βρει την ηρεμία του μέσω Άλμπα

Παναθηναϊκός: Να βρει την ηρεμία του μέσω Άλμπα

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Να βρει την ηρεμία του μέσω Άλμπα
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Άλμπα (21:00) και θέλει να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα στο Κύπελλο Ελλάδος, φτάνοντας στο 5-3 στη Euroleague.

Ο πρώτος στόχος της σεζόν χάθηκε για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αφού οι πράσινοι αποκλείστηκαν από τον Προμηθέα, κάτι που έφερε το ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Με αυτόν τον τρόπο έθεσε παίκτες και προπονητικό τιμ προ των ευθυνών τους.

Πλέον το τριφύλλι θέλει να τα αφήσει πίσω του όλα αυτά και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα στο ΟΑΚΑ (21:00) και ψάχνει τρόπο για να κάνει το 5-3 στην Euroleague και να φτάσει στην 4η νίκη του σε 5 εντός έδρας παιχνίδια.

Οι πράσινοι προέρχονται από τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια στη διοργάνωση, ενώ η ομάδα του Βερολίνου ηττήθηκε με το βαρύ 104-78 από τη Μακάμπι.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τζίμερ Φριντέτ που ταλαιπωρείται από θλάση α' βαθμού.

Στον αντίποδα για τους Γερμανούς θα λείπουν οι Κάβανο και Σίβα.

Ο πρώτος θα λείψει για τους επόμενους τρεις μήνες με τραυματισμό στον αστράγαλο, ενώ ο δεύτερος θα απουσιάσει για ακόμα δύο εβδομάδες, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό μηρό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.